Hollywoodský starý mládenec Matthew McConaughey si dokázal získat srdce nejedné ženy. Tento talentovaný a charismatický herec chodil s nejkrásnějšími ženami Hollywoodu.

Se změnou svého statusu notorického sukničkáře však nijak nespěchal. Dokud McConaughey nepotkal brazilskou modelku Camillu Alvesovou.

foto: kakao.im

Tváří v tvář jejímu kouzlu byl herec bezmocný. Přesto se Matthew s modelkou oženil poté, co mu porodila dvě děti. Jejich nejmladší syn se narodil několik měsíců po svatbě. A nyní je oscarový herec vzornou hlavou rodiny a milujícím manželem. Manželé se snaží chránit své děti před zbytečnou pozorností veřejnosti. Občas se však podělí o některé své fotografie.

foto: kakao.im

Nedávno se hercova manželka pochlubila jejich nejstarším synem Levim. Snímek nenechal fanoušky lhostejnými. Všimli si, že Levi je svému otci nápadně podobný - chlapec zdědil po otci bujné vlasy, tvar očí a dokonce i charisma. "To je ale podoba!", "Páni, vypadá úplně jako jeho otec", "Malý Matthew McConaughey", "Klon svého otce", psali fanoušci rodiny.

foto: kakao.im

foto: kakao.im

Hlavní foto: kakao.im