Před mnoha lety byla dívka Corinne ze Švýcarska na dovolené se svým přítelem v Keni, ale tam, v jiné zemi, si její srdce získal masajský bojovník a její život se zcela změnil.

foto: laykni.com

Ve svých 27 letech měla butik se stylovým oblečením, žila v hojnosti, měla osobní život a chystala svatbu. Corinne však nebyla se svým životem spokojená, skutečnost, že vydělává víc než její snoubenec, ji velmi deprimovala. Setkání s mužem, který se velmi lišil od jejích mužských přátel, ji velmi vzrušovalo: "Tento masajský muž mě silně zaujal. Nemohla jsem jíst ".

foto: laykni.com

Masajové jsou posledními necivilizovanými obyvateli Keni, vláda s nimi má mnoho problémů.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Ale Corinne to bylo jedno, nevěnovala pozornost tomu, když se jí v Nairobi nebo v hotelu "pro bílé" smáli a pracovníci oddělení pro prodlužování víz se na ni dívali divně. Její nový přítel neměl nic než bederní pás a pár koz a žil v chatrči vymazané kravským hnojem.

foto: laykni.com

Později to nebylo vůbec jednoduché - malárie, těhotenství, práce ve vlastním obchodě s potravinami a zklamání. Rozdíly v mentalitě byly tak zjevné, že Lketingi začal na svou ženu velmi žárlit a Corinne učinila důležité životní rozhodnutí - utekla s dcerou do Švýcarska. Zanechala několik dopisů příbuzným, podvedla manžela a opustila ho.

foto: laykni.com

Vrátila se tam po 14 letech, když její dcera Napirai dospěla, protože se předtím bála zemi navštívit, protože Lketingi by mohl Napirai zakázat odjet. Její bývalý manžel z Afriky nesl její útěk těžce - vyhodili ho z armády a začal hodně pít.

foto: laykni.com

Corinne nyní žije ve Švýcarsku a maluje obrazy.

foto: laykni.com

Lketingi má již dlouho další rodinu a několik dětí. Na fotografii vypadá dost smutně. V jeho kmeni nejsou rozvody vítány a útěk jeho ženy poškodil jeho pověst v komunitě.

foto: laykni.com

Corinne Hofmannová napsala autobiografický román Bílá Masajka, v němž vypráví o svém životě v Africe i mimo ni.

foto: laykni.com

Nyní však Corinne není sama. Na své oficiální stránce na sociální síti už dlouho zveřejňuje fotografie z cest s mužem svého věku.

Hlavní foto: laykni.com