Před 25-30 lety, v 90. letech, byli tito mladí lidé označováni za hlavní naději Hollywoodu, novou generaci talentovaných herců, mladých lidí, kteří se prosadí. Ale velké peníze v mladém věku, požitkářství je negativně ovlivnilo. V průběhu let vyrůstali slavní teenageři, ale nemohli se stát skutečnými hvězdami. Někoho zničil alkohol, někoho drogy.

Nicholas Brendon

foto: leafclover.club

Nicholas se dlouho snažil stát hercem v Hollywoodu. Pracoval jako číšník, pak jako asistent režie. Brendonova nejznámější role byla Xander Harris v teenagerovském seriálu Buffy, Strach z upírů. Třikrát byl nominován na prestižní cenu Saturn.

Brandon hrál v dalších dvaceti filmech, ale nikdy nedosáhl své někdejší slávy. Začal pít alkohol. Právě se oženil s herečkou Moondou Tee a v jednom z hotelů způsobil obrovský skandál. Herec byl tak rozzuřený, že byla dokonce přivolána policie. Pak to herec ještě několikrát zopakoval. Jeho žena vydržela jen šest měsíců. Po rozvodu Nicholas dál ničil hotely a restaurace v opilosti. Byl poslán do rehabilitačního centra. Bez alkoholu vydržel herec tři měsíce.

Pak začal znovu. Za použití násilí proti své nové vášni nyní Brendonovi hrozí vězení.

Amanda Bynes

foto: leafclover.club

Její otec jí do hlavy implantoval čip. Proto si někdy Amanda sama neuvědomuje, co dělá. Často ji také znásilňoval. Takto vysvětlila své neadekvátní jednání hvězda filmů "Ona je muž", "Co dívka chce". A bylo jich hodně. Bynesová si mohla stočit jointa hned u vchodu do domu. Často řídila auto pod vlivem alkoholu. Mohla by zapálit dům nebo chodit po ulicích ve spodním prádle. Dívka chodila na soudní jednání ve starých parukách.

Její otec a matka na ni neustále naléhali, aby šla na psychiatrickou kliniku. Tam se jí dostalo potřebné pomoci. Nyní žije Amanda samotářským životem a snaží se nezapadnout do objektivů televizních kamer a fotoaparátů. Dvaatřicetiletá herečka se změnila k nepoznání. Hodně přibrala a téměř se nelíčí. Amanda navštěvuje psychologa a sní o návratu k filmu.

Edward Furlong

foto: leafclover.club

Mnoho teenagerů z 90. let mělo jeho plakát. Edward vstoupil do světa filmu jako John Connor z kultovního filmu Terminátor 2. Ten chlapec si však zničil život drogami a zhýralostí. Když mu bylo pouhých patnáct let, začal chodit se svou dvakrát starší manažerkou Jacqueline Domacovou. V roce 1999 se rozešli. Na samém konci Jacqueline zcela "vybílila" bankovní účet mladého herce a vysoudila na něm 15 % jeho úspor.

Jeho zármutku měl pomoci alkohol a kokain. Furlong žil se svou další ženou tři roky. Z ní měl herec syna. Když mu bývalá manželka dovolila vídat se s dítětem, Furlong nenašel nic lepšího, než syna častovat drogami.

Rebecca Gayheart

foto: leafclover.club

V roce 2001 herečka smrtelně srazila devítileté dítě. Rodiče zesnulého chlapce u soudu obvinili Rebeccu, že v době nehody mluvila na mobilním telefonu, ale nedokázali to. Gayheart dostal pouze tříletý podmíněný trest odnětí svobody. Než jí byl odebrán řidičský průkaz, stihla způsobit další nehodu.

Pak se herečka srazila se dvěma zaparkovanými auty. Příčinou nového skandálu bylo erotické video, které se dostalo na internet. Na něm byli Gayheart, její manžel Eric Dane a modelka Kari Ann Peniche.

Jonathan Brandis

foto: leafclover.club

Diváci si Brandise mohou pamatovat ze seriálu DSV SeaQuest. Po skončení natáčení seriálu však žádné nové nabídky nepřišly. To mělo na mladého herce velký vliv. Aby se Jonathan mohl stát hercem, přestěhovala se nakonec celá jeho rodina z Connecticutu do Los Angeles.

Chlapec se snažil zapojit do dalších projektů. Někdy měl štěstí a byl pozván do nové role. Žádná role však nedosáhla úrovně "SeaQuest DSV". To vše vedlo k těžkým depresím. Jonathan začal mluvit o smrti. V roce 2003 se rozhodl oběsit. Když ho našli, byl ještě naživu. Lékaři ho však již nemohli zachránit. Bylo mu pouhých 27 let.

Hlavní foto: leafclover.club