Říká se, že čím je člověk starší, tím hůře se v jeho životě něco mění. Ale pokud po tom toužíte víc než po čemkoli jiném, je možné úplně všechno. A příběh hrdinky dnešního příspěvku nám to dokazuje.

Ta žena se jmenuje Betty. Narodila se a vyrostla v New Orleans.

Betty je hudebnice, většinu života pracovala jako učitelka hudby. Nyní je tato žena v důchodu, ale pracuje dál, protože je do své práce, kterou dělá celý život, bláznivě zamilovaná. Jde o hudbu a výuku hudby pro ostatní. V současné době je Betty ředitelkou střední hudební školy.

Betty říká, že v posledních letech nevedla příliš aktivní životní styl, takže s přibývajícím věkem výrazně přibrala.

Z tohoto důvodu začala žena trpět artritidou a začala se u ní rozvíjet artritida. Dokonce se musela rozhodnout pro operaci kyčelního kloubu. Tyto potíže u ní vyvolalo zranění.

Bettyin zdravotní stav se zhoršil a její vzhled nebyl vůbec zdravý. Pak se žena konečně rozhodla zhubnout. Betty hubla několik let pod vedením odborníků a shodila 58 kg. Její postava se tak vrátila do normálu. Uvědomila si však, že stále vypadá jako babička.

foto: google

Betty má přirozenou světle hnědou barvu vlasů. Tuto barvu vlasů nezměnila, ale časem si prostě začala vlasy barvit na šedivo a vrátila se ke své přirozené barvě vlasů.

V den svých 70. narozenin se Betty rozhodla využít služeb profesionálního stylisty. Chtěla tedy stylistu, který by jí pomohl vytvořit image starší ženy, aby vypadala elegantně. Koneckonců Betty stále pracovala, což znamenalo, že se pohybovala ve velkých populačních centrech.

foto: google

Betty se tak podařilo dostat do transformačního programu, kde specialista Christopher dokázal zázrak - proměnil starší ženu v upravenou a krásnou dámu.

foto: google

Výsledek ženu ohromil natolik, že byla svým odrazem v zrcadle zcela nadšená.

Mimochodem, podrobnosti změn nebyly předem projednány, takže Betty musela Christopherovi prostě důvěřovat.

Kadeřník změnil vzhled ženy tím, že zkrátil délku jejích vlasů. Betty měla přirozeně kudrnaté vlasy, takže s jejich úpravou neměla problém.

Blond barva se pro Betty ukázala jako velmi přirozená. Tato barva vlasů jí velmi sluší.

Žena se doslova omladila pomocí make-upu. Nyní vypadá o několik let mladší.

foto: google

foto: google

Žena poznamenává, že stylistka odhadla její myšlenky a udělala vše podle jejích představ.

Když ji Bettyin manžel uviděl, neskrýval radost - jeho žena ještě více zkrásněla a omládla.

foto: google

foto: google

foto: google

foto: google

Přímo v programu se Betty rozhodla udělat Christopherovi laskavost. Jako výraz vděčnosti mu proto věnovala své hudební vystoupení.

foto: google

Hlavní foto: google.com