Donedávna se mělo za to, že slavný Julio Iglesias má 8 dětí. Nedávno však proběhl soud, při kterém se zjistilo, že slavná zpěvačka má ještě jedno dítě. Julio má tedy nyní 9 dědiců.

Když se řekne rodina Iglesiasových, okamžitě se vybaví Enrique, který si v popularitě v ničem nezadá se svým otcem. Mají ho rádi nejen pro jeho písně.

foto: binokl.cc

Mnoho žen po celém světě ho má rádo pro jeho krásný vzhled.

Za zmínku však stojí dvě Enriqueho sestry, které všichni právem nazývají mladými kráskami. Nejsou o nic horší než jejich slavný bratr.

foto: binokl.cc

Dívky mají vzhled modelek, výrazné rysy obličeje. Fotografie sester na Instagramu jsou velmi populární. Dívky neúnavně ukazují nové fotografie v různých outfitech.

foto: binokl.cc

Cristina a Victoria, jak se dívky jmenují, mají více než sto tisíc předplatitelů. Všichni svorně tvrdí, že sestry zdědily krásu po své krásné matce. Ženě je už přes padesát, ale na svůj věk nevypadá. Své zkušenosti s péčí o vzhled předala svým dcerám.

foto: binokl.cc

Cristina a Victoria se již objevily na obálkách známých módních časopisů. Příroda však sestry obdařila nejen krásným vzhledem. Dívky se úspěšně učí cizí jazyky. Kromě toho se věnují jízdě na koni.

Dívky se starají o koně. Milují také psy a kočky. Možná se z nich jednou stanou ochránci zvířat.

foto: binokl.cc

Mezitím si Cristina a Victoria osvojují základy modelingové kariéry. Soudě podle Instagramu se jim to daří.

foto: binokl.cc

foto: binokl.cc

foto: binokl.cc

foto: binokl.cc

Hlavní foto: binokl.cc