Muž se rozhodl připravit se na teplou sezónu a vyčistit loď, která byla na podzim a v zimě v garáži. Přešel k lodi a sundal plachtu. V rohu seděla malá vyděšená šedá kočka.

Muž žije v malém městě, vedle kterého je kolonie toulavých koček. Po nějaké době muž zjistil, že se malá narodila v sousedově garáži. Muž má kočky velmi rád a pravidelně je krmí. Jedna kočka se rozhodla schovat svá dvě mláďata v sousedově garáži. Brzy však jedno kotě zemřelo a druhá matka se rozhodla, že ho tu nechá. Není známo jak, ale podařilo se mu dostat do sousedovy garáže.

foto: mimimetr.me

Manželé věděli, že prostředí je pro takové děti nebezpečné, a tak ho vzali pryč a začali ho krmit každé dvě hodiny.

foto: mimimetr.me

Lidé pojmenovali nového mazlíčka Whisker. Malý kamarád se připojil ke třem dalším kočkám žijícím v domě, které byly jednoho dne také zachráněny.

foto: mimimetr.me

Jak Whisker vyrůstal, jeho náklonnost k pěstounům rostla.

foto: mimimetr.me

"Máme ještě tři další kočky - Sylvestra, Joea a Shadowpaw. Whisker se všemi vychází dobře. Jeho hlavním kamarádem na hraní je však naše čivava. Rádi se perou a závodí po domě," říká Louise.

foto: mimimetr.me

Jednou z jeho oblíbených činností je sedět na rameni svého pěstouna. Kocour mu chce dělat společnost po celou dobu - zřejmě mu tak děkuje za záchranu.

foto: mimimetr.me

Hlavní foto: mimimetr.me