Psi, jak všichni dobře vědí, se vyznačují neuvěřitelnou věrností a velkou náklonností k lidem. Toto pouto vzniká od prvního seznámení a trvá celý život. Psi své milované nikdy neopustí a jsou připraveni je kdykoli a kdekoli následovat.

Někdy se však stává, že lidé musí zvíře na nějakou dobu opustit, například v hotelu nebo u přátel, pokud se o něj doma nemá kdo postarat. Pes je pak velmi smutný a stýská se mu po milované osobě.

To se stalo krásné fence Belly a jejímu majiteli Lennymu. Muž byl nucen odjet na několik dní do jiného města a rozhodl se nechat svého psa u přátel. Belly však nechápala, co se stalo, a nechtěla bydlet v cizím domě. Prostě utekla a snažila se najít svého pána. Chvíli se jí dařilo sledovat stopu svého pána, ale velmi brzy ji ztratila a úplně se ztratila.

Jakmile se Lenny dozvěděl o zmizení psa, okamžitě zanechal všech svých obchodů a vrátil se do rodného města. Mladý muž se ze všech sil snažil najít svého milovaného psa. Obvolal všechny místní útulky, podal mnoho inzerátů a nepřestával ztracené štěně hledat. O dva dny později konečně dostal zprávu o pohřešovaném psovi a spěchal za ním.

Moment, kdy se znepokojený, ale radostný majitel setkává se psem, který je v sedmém nebi kvůli dlouho očekávanému shledání s milovaným pánem, natočil Lennyho přítel, u kterého psa nechal, když byl pryč. Podívejte se na dojemné a radostné video z dlouho očekávaného setkání.

Zdroj: youtube.com

Hlavní foto: mimimetr.me