Pozdní porod nikoho nepřekvapí, pokud se jedná o ženu ve věku 40-45 let. Ale dnes jsem narazila na článek, který pojednával o ženě, které bylo téměř 70 let (!). Za prvé se jí podařilo otěhotnět a za druhé porodila zdravé dítě!

foto: google

Velmi mě to překvapilo a nebýt fotografií matky a dítěte, nevěřil bych, že je článek pravdivý.

Adriana Iliescu. Tato žena byla celý život svobodná a snila o dítěti, ale neměla štěstí. A nyní jí osud dal šanci, v 65 letech zjistila, že je těhotná.

foto: google

V porodnici se jí za každou cenu snažili vysvětlit, že porod je příliš nebezpečný a že by mohla přijít nejen o dítě, ale i o život.

Adriana však trvala na svém a řekla, že porodí. Opravdu chtěla mít dítě. A porodila bez komplikací. Naprosto zdravá holčička.

foto: google

Důchodkyně obklopila své dítě péčí a pozorností, protože v důchodu má spoustu volného času, který může věnovat výchově dítěte.

Dívka sama vesele vyrůstala a ani netušila, že se její matka nějak liší od ostatních matek, dokud se jí kamarádky ve školce nezačaly vyptávat na babičku, která ji neustále vyzvedávala. A je zcela jasné, proč si mysleli, že Adriana je babička, protože téměř celé její tělo už bylo vzhledem k věku pokryto vráskami.

foto: google

Naštěstí, když jí vysvětlila, kdo je ta "babička", děti se jí neposmívaly a nechovaly se k dívce hůř. Přijali to s klidem.

Nyní je dívce 15 let. Je zdravější než její vrstevníci, stále veselá, aktivní a velmi dobromyslná. Dívka se velmi podobá mladé verzi své matky.

foto: google

Ani v pubertě se za matčin pokročilý věk vůbec nestydí a stále s ní tráví hodně času, povídá si s ní a hraje si.

Zde je takový úžasný příběh. Ale kdybych byla na jejím místě, určitě bych se neodvážila porodit. Dítě je zodpovědnost a nikdy nevíte, co se vám v tomto věku může stát. Kdyby se mi něco stalo, bála bych se nechat dítě samotné. Co si o tomto příběhu myslíte? Mohla byste porodit v 66 letech, nebo už je pozdě?

foto: google

Dodávám, že v současné době všechny rekordy překonala žena z Indie, která porodila v 70 letech. Informace o ní se však nepodařilo najít.

Hlavní foto: google.com