Zvířata vědí o věrnosti, přátelství a lásce více než lidé. Pes jménem Caesar se stal symbolem věrnosti. Jeho majitel Al Ilhan si ráno všiml, že pes utíká. Jednou majitel psa sledoval a zjistil, že je to úžasný pes.

foto: mimimetr.me

Toto je Ilhan a Caesar

foto: mimimetr.me

Caesar byl velmi klidný, dobře vychovaný a milý pes. Když začal utíkat, majitel dostal strach. Šel za psem - musel projít celé město. Pes sebejistě kráčel po cestě vedoucí ke hřbitovu a posadil se k hrobu Ilchanova otce Mehmeta.

foto: mimimetr.me

Před dvěma lety Ilhanův otec částečně ochrnul a lékaři mu doporučili najít zvíře, které by mu pomohlo. Z útulku si vzali rozkošného a okouzlujícího psa Caesara.

Caesar se stal starému otci nejlepším přítelem a pomocníkem. Pes na něm byl tak závislý, že ztrátu těžko přežíval. Jednou byl Mehmet převezen do nemocnice a domů se už nevrátil.

foto: mimimetr.me

Caesar se s ním nemohl rozloučit. Všechno pochopil a na pohřbu dojemně seděl u rakve svého pána. Tato fotografie se dostala na internet. Lidé viděli psí bolest a smutek. Dokonce i samotného Al Ilhana šokovala Caesarova dojemná oddanost.

foto: mimimetr.me

Caesar doprovázel svého majitele na jeho poslední cestě. Ale i po smrti svého pána pravidelně navštěvoval jeho hrob. Od té doby, co se to Ilhan dozvěděla, chodí společně na hřbitov.....

foto: mimimetr.me

Hlavní foto: mimimetr.me