Nedávno jsme si koupili kotě. A teď se každý den smějeme až k slzám.

Mimochodem, tohle je on:

foto: google

Dobře, dělám si legraci, je to jen fotka. Obecně je pohledný.

foto: google

Běhá po stěnách, leze na záchod a neustále si hraje s vodou. Když našemu štěněti Keksovi po procházce myjeme tlapky, Richie si sedne vedle něj a pak si vleze do vany a hraje si s tlapkami ve vodě.

Další hrou, kterou hrají, je soutěž o to, kdo koho rychleji chytí. Keks před koťátkem vždycky uteče. Richie vždycky skáče Keksovi na ocas.

foto: google

Dnes kvůli němu spadla opona. Prostě na něj skočil, zavěsil se a závěs spadl.

V noci mi krade ponožky. Teď je každé ráno hledám po celém domě.

Naučil se zamykat a otevírat dveře. Nyní často pouští Kekse na záchod a pak ho tam zamyká. Keks sténá, protože se nemůže dostat ven, a Richie sedí vedle něj a zjevně si užívá vítězství.

foto: google

Richie mě v pět ráno budí svým hlasitým zpěvem. Dotkne se mé hlavy a kousne mě do nosu.

Teď se bojím v noci vůbec pohnout. Spí se mnou. Nejdříve v nohách. Ale jakmile usnu, přileze ke mně a lehne si vedle mého břicha nebo zad, podle toho, na které straně spím. A jakmile se probudím a jen lehce pohnu rukou, začne zpívat, tlapkuje, skoro mi leze na hlavu a zpívá. Zpívá tak hlasitě. Také mě kouše do nosu a říká: "Miluju tě.

A pak s pláčem křičí na opěradle židle a prosí o jídlo, že prý chudák kočka nedostává najíst! Ano, pouze šestkrát denně.

A nedávno jsme šli na zahradu vařit jelena, takže Richie vylezl na komodu a pozoroval nás zpoza tylu přes okno. Hodně jsme se nasmáli.

Také si myslím, že je čas vyhnat z Richieho démony. Jak jinak si vysvětlit, že se objevuje téměř na každé fotce... dost zvláštní. Ale my jsme ho rozesmáli k slzám.

foto: google

Hlavní foto: google.com