Tento neuvěřitelný okamžik se podařilo zachytit několika strážcům zákona z Číny. Po nějaké době se o tyto záběry začal zajímat britský bulvární deník Daily Star.

Tento důležitý a dojemný okamžik zachytila kamera. Můžeme vidět, jak si chování velkého policejního psa jménem Wangwang získává srdce mnoha uživatelů internetu. Po mnoha letech služby odešel pes Wangwang do zaslouženého důchodu, takže dlouho nebyl v kontaktu s policistou, se kterým pracoval. Jednoho dne se najednou všechno změnilo.

Zdroj: youtube.com

Po dlouhé přestávce, tedy poté, co pes odešel do zaslouženého důchodu, se mu podařilo setkat s policistou, se kterým se dlouhá léta přátelil. Moment tohoto dojemného shledání zaujal uživatele internetu po celém světě. Osmiletý německý ovčák běží ze všech sil ke svému pánovi, který ho začne hladit a hrát si s ním. Projev tohoto hlubokého a upřímného přátelství nenechává lhostejným ani psa. To je okamžik, kdy se obvykle objeví slzy. A policejní pes není výjimkou. Poté se v pozadí ozývaly výkřiky radosti. Tohle je opravdu jejich oslava. Tleskáme jim!

Hlavní foto: google.com