Pes musel lidem ukázat něco velmi důležitého. Psi jsou velmi inteligentní!

Každý, kdo zažil požár ve svém domě nebo kdo zná lidi, kteří takovým peklem prošli, ví, jak ničivé mohou být následky této nešťastné události.

Je úžasné, jak rychle se oheň rozšíří všude, až zachvátí celý dům. Touto těžkou zkušeností si prošla americká rodina Marrových ze státu Michigan.

Stalo se to v roce 2017. Jednoho březnového odpoledne začal dům Marrových hořet. Všichni byli neuvěřitelně zoufalí. Ani ne tak kvůli věcem, které oheň zničil. Jejich pes Chloe byl v hořícím domě a mohl kdykoli zemřít.

Psa se však podařilo zachránit díky hasiči. Vyrobil Chloe plynovou masku a pomohl jí z ohně.

Zpět do ruin

V tuto chvíli můžeme příběh ukončit. Ale ta mrcha měla svůj vlastní dluh, který musela splatit.

foto: mimimetr.me

Důvodem bylo, že matka rodiny, Christina Marrová, poprvé od požáru navštívila ruiny se svým psem.

Chloe najednou začala volat svého majitele na jedno místo. Když ji Christina následovala, pes ji zavedl do tmavé díry pod podlahou. Pes ji energicky očichal.

Christina později vyprávěla, že zpod prken slyšela slabé mňoukání. Když žena posvítila baterkou do díry, uviděla tam kočku.

foto: mimimetr.me

Christina si nejprve myslela, že je to toulavá kočka, která vlezla do domu podlahou. Po krátké době zjistila, že se ztratil jejich kocour Ringer.

foto: mimimetr.me

Ztráta během požáru

Ringer zmizel, když v domě vypukl požár. Dva měsíce ho nemohli nikde najít. Mysleli si, že nepřežil....

Christina byla velmi šťastná, že našla domácího mazlíčka! Je úžasné, že Ringer žil tak dlouho sám ve zcela vyhořelém domě!

foto: mimimetr.me

Christina Marrová v rozhovoru pro South Florida uvedla, že to byl skutečný zázrak. Kočka žila dva měsíce bez jídla a vody.

Když ho našli, byl velmi vyhublý. Po návratu k rodině se však rychle zotavil. Samozřejmě se tak dělo pod přísným dohledem Chloe. Ani v tomto případě pes svého kočičího přítele neopustil.

Hlavní foto: mimimeter.me