Chlapec jménem Ari dlouho žádal rodiče, aby mu dovolili adoptovat kočku. Když se nakonec dohodli, vydal se sám do útulku, aby si vybral svého čtyřnohého přítele. Jaké bylo překvapení rodičů, když si Ari vybral nevýraznou starší kočku.

foto: lemurov.net

Chlapcova matka Stacy vysvětlila, že Ariho přesvědčil smutný pohled zvířete. Kočka opravdu seděla v odstupu od všech, jako by chápala, že nemá šanci opustit toto místo a najít domov.

foto: lemurov.net

Malý obyvatel Floridy překvapivě rychle našel se starou kočkou společnou řeč. Když konečně vyšel na světlo, ukázalo se, že má mnoho starých ran. Ale výskyt Biga - tak se kočka jmenovala - chlapce vůbec neznepokojil. Jak vysvětlili pracovníci útulku, zranění vznikla v důsledku dlouhého života na ulici.

foto: lemurov.net

Ari proto přesvědčil svou matku, aby si domů nevzala malé kotě, pro které si původně šli, ale Bigu. Zpočátku se kočka nového místa bála, ale pak se uklidnila. Ariho důvěra, která se jaksi rodila od samého začátku, mu pomohla rychle si zvyknout na nový domov.

foto: lemurov.net

Nyní se Big změnil v opravdovou aktivní kočku. Je do svého malého pána blázen a hraje si, jako by byl ještě velmi mladý. Stacy říká, že se ještě nikdy nesetkala s tak půvabným a ochotným zvířetem.

Hlavní foto: lemurov.net