Dvojčata se často nevidí, ale žena jménem Amy Kempelová ve Spojených státech dokázala svému manželovi Chadovi udělat radost hned pěti dětmi najednou. Představte si, jak se Chad cítil, když se to dozvěděl. To je obzvlášť nečekané, když už měli dcery jménem Savannah a Avory. A nyní se ukazuje, že budou mít sedm dětí.

Přesně před 18 měsíci se Amy narodili tři synové, které rodiče pojmenovali Lincoln, Grayson a Preston, a nádherné holčičky Noel a Gabriella. Každé z dětí vážilo něco málo přes jeden kilogram.

Je těžké si představit, jak těžké bylo pro rodiče zvyknout si na tolik dětí. Pár však dokázal vše překonat. Vzhledem k tomu, že v domě bylo tolik dětí, muselo se něco změnit v jeho uspořádání.

Zdroj: youtube.com

Především Chad koupil auto, do kterého se vešly všechny děti. Nejlepší možností byla běžná dodávka. Je zde dostatek prostoru, každé dítě bude mít svůj vlastní koutek a je zde i dostatek místa na zřízení přebalovacího pultu.

"Protože je tu hodně dětí, trvalo někdy průměrně 2,5 hodiny, než jsme všechny nakrmili. Vtipné je, že když jsme dokrmili poslední dítě, to první začalo chtít znovu jíst." - Chad řekl.

Zdroj: youtube.com

Aby se tomuto problému vyhnul, přišel Chad s něčím originálním. Napadlo ho zavěsit lahve na krmení, aby nemusel každou držet v ruce. Otec nezůstal jen u tohoto vynálezu, ale vyrobil také příhodný stůl pro krmení dětí. Aby měl Chad jistotu, že je vše vždy na svém místě, přišel s jedním nápadem na ukládání věcí. Vše je vždy na svém místě a nemusíte trávit spoustu času hledáním.

Aby se ostatní rodiče hned dozvěděli, jak se starat o tak velký počet dětí, vytvořili manželé kanál na YouTube. Tam pravidelně zveřejňují videa o péči o děti.

Jeden muž nedávno vytvořil světový rekord. Dokázal uběhnout 10 kilometrů s kočárkem s dětmi. "Tento závod nebyl snadný. A to ne kvůli váze kočárku, ale proto, že se dětem muselo věnovat neustále, ať už šlo o krmení nebo výměnu plenek," řekl Chad.

Hlavní foto: leafclover.club