Osud těchto psů se ukázal jako složitý. Majitelé tyto psy opustili - dlouho čekali na druhou šanci na šťastný život. Naštěstí našli nejen nový domov, ale také příležitost vyjádřit svému majiteli upřímnou vděčnost! Zachránili mu život, a to není přehnané.

Tito dva psi, Ellie a Lady, si vytrpěli dost. Žili na ulici a vystřídali několik útulků, protože se jich majitelé vzdali. Nakonec skončili u jiného majitele, se kterým se nakonec spřátelili.

Zubožení, vyhublí, nečekali od života zázrak.

foto: optim1stka

Naděje na změnu však byla v jejich věrných psích duších.

A zázrak se stal ve tváři mladého muže jménem Robert. Hledal nového psa a tyhle dvě fenky se mu líbily. Když se dozvěděl o jejich životě, rozhodl se: "Tito psi už trpěli dost, nechme je žít v klidu a nasycení.

Odmítl opustit útulek, dokud nevyplní všechny papíry a neodveze si psy domů.

foto: optim1stka

Sluníčka ho okamžitě přijala, zamilovala si ho a snažila se mu být neustále po boku. Jejich loajalita se jim hodila: dokázali ochránit Robertův život.

Co se stalo v Robertově domě

Garáž v domě majitele byla spojena s domem společnou stěnou, teplou a příjemnou. Když se Robert musel znovu postarat o auto, zavřel za sebou dveře, pustil se do práce a ve sluchátkách si pustil svou oblíbenou hudbu.

foto: optim1stka

To ona mu zabránila, aby si cizinců včas všiml. Čtyři zloději se vloupali do garáže a hledali peníze, ale rozhodli se vzít auto. Jeden z nich Roberta udeřil do obličeje a ten ztratil rovnováhu. Spadl na zem a zloději do něj kopli a požadovali klíče.

Robert však pouze ztratil rovnováhu, nikoli schopnost myslet. Proto řekl: "Klíče jsou za dveřmi, uvnitř domu.

Jakmile bandita otevřel dveře, oba pitbulové vyskočili jako blesk, zaštěkali a rozběhli se za bandity. Robert vzpomíná:

- Moje děvčata byla v nejlepší formě, chránila mě. Jsem naživu a dokonce i auto zůstalo nepoškozené!

Psy hladili a krmili nejchutnějším jídlem, které doma našli. Robert si je jistý, že si to zaslouží.

foto: optim1stka

Nyní stále opakuje, že adopce psů z útulku je ten nejlepší nápad, jaký kdy dostal. Vděčné zvíře bude vždy bránit svého majitele, a proto přeje všem takové přátele.

Hlavní foto: optim1stka