Začátkem ledna se do průmyslové zóny, která je velmi oblíbená u zvířat bez domova, zatoulala dvě malá koťata.

Několik zaměstnanců se bavilo na firemním večírku, když venku spatřili malá koťata, která neúspěšně hledala jídlo. Lidé se snažili dostat blíž, ale koťata se rychle stáhla do křoví. Pracovníci pak položili na zem kus kuřete a jedno kotě na chvíli vylezlo z úkrytu, aby si kousek vzalo a odneslo.

Ukázalo se, že koťata zde již byla viděna se svou matkou. Z celé snůšky přežili jen tito dva a nyní zřejmě zůstali úplně sami, sami s mrazivou zimou v kanadském Montrealu.

Kdo ví, jak dlouho by se jim podařilo přežít, kdyby zaměstnanci nekontaktovali místní aktivistku za práva zvířat Nadiu, která neztrácela čas a nenasadila v oblasti humánní pasti.

Trvalo to několik dní, ale do návnady se chytilo nejen zrzavé duo, ale i divoká kočka.

foto: leafclover.club

Koťata, která po sobě zanechala jejich matka, byla neuvěřitelně přátelská. Nadia vzala dospělé kotě ke svým kolegům v Montrealu - záchranářům, kteří odchytávají, kastrují a sterilizují kočky a hledají jim nové majitele.

Žena se poté obrátila na organizaci Chatons Orphelins Montréal (COM), aby s pomocí skupiny za práva zvířat našla pro zrzavá koťata dočasné opatrovníky.

foto: leafclover.club

Koťata se velmi bála, a tak držela při sobě a vzájemně se morálně podporovala. Nadia je umístila do teplého, tichého pokoje, kde se mohli v klidu najíst a konečně si odpočinout - poprvé po dlouhé době.

Zdroj: youtube.com

"Přivezli nám dvě koťata, bratra a sestru," řekla. - Zaměstnanci společnosti COM říkají. - "Jmenovali se Masala a Kamalo."

Plaší drobečci se skromně choulili v ordinaci veterinární kliniky a po ošetření putovali do náhradního domova k plné socializaci.

foto: leafclover.club

Koťata se od sebe neoddělují a ani ze sebe nespouštějí oči. Vidět je jednotlivě je téměř nemožné.

Kamalo je statečnější a je připraven chránit svou plachou sestru před jakýmikoliv problémy.

foto: leafclover.club

Brzy se koťata začala cítit ve společnosti jiných koček docela dobře, ale před lidmi se nadále chovala opatrně a skromně a snažila se být co nejméně nápadná.

foto: leafclover.club

Masala a Kamalo rostou a sílí, užívají si VIP domácího života. Když si nehrají, mazlí se - sladce a tak, jak vypadají jako dvě kapky vody!

Hlavní foto: leafclover.club