Hrdinka kultovní Sluneční hlídky se ani 30 let po natočení vůbec nezměnila. A hereččin následný světský odchod udivuje představivost. Zastavila čas (i když ne bez pomoci plastických chirurgů).

Hvězda Sunshine Patrol Donna D'Errico se minulý týden objevila na akci v Santa Monice. Vzácný výlet herečky, která nepatří k těm nejvýznamnějším, však přitáhl větší pozornost médií. Vše se odvíjelo od Donnina vzhledu - ve svých 53 letech vypadala na dvacet. Svým outfitem všemožně zdůraznila své mládí: bílá krátká halenka s velmi hlubokým výstřihem a koketním šněrováním a jednoduché šedé džíny v kombinaci s botami nad kolena.

foto: elle

D'Errico se na sociálních sítích často chlubí svými křivkami, pózuje ve spodním prádle a bikinách a v komentářích pravidelně píše, že je v reálném životě "velmi stydlivá".

foto: elle

Sexy blondýnka v roce 2017 přiznala, že podstoupila několik plastických operací, včetně operace ramen, břicha, liposukce a přenosu tuku na hýždě - a to vše velmi nebezpečně v jeden den. Donna o své tváři mlčí, přestože práce chirurgů při omlazování je fenomenální.

foto: elle

Životopisná poznámka: Donna D'Errico hrála v 18 epizodách seriálu Sunshine Patrol jako Donna Marco. Je známo, že byla vdaná za kytaristu skupiny Motley Crue Nikkiho Sixxe. Má dvě děti (20letou dceru Frankie-Jean a 28letého syna Ryana). Na Instagramu ji sleduje téměř 600 000 lidí. Zahrála si také ve filmu 9-1-1 a v populárních filmech Brooklyn 9-9 a Roadies a nedávno dokončila natáčení filmu Frank a Penelope režiséra Seana Patricka Flaneryho.

Hlavní foto: elle