Írán je domovem velmi krásné dívky. Svět začal mluvit o krásné Mahdis Mohammadi před pěti lety. Během let se dívka změnila, ale nepřestala být krásná.

Čím Mahdis přitahuje pozornost? Kvůli svému vzhledu: porcelánová pleť, velké hnědé oči, dlouhé řasy a kudrnaté tmavé lokny. První fotografie této íránské dívky se na internetu objevila v roce 2016, kdy dítěti nebylo ještě ani pět let. I tehdy ji všichni jakoby okouzleně obdivovali a nazývali Mohammadi pravým andělem.

Lidé začali posílat malé Mahdí dárky a květiny. Maminka a tatínek dítěte však nebyli z takové pozornosti nadšeni: mysleli si, že by to mohlo jejich dceři ublížit. Na světě je mnoho zlých a sobeckých lidí, takže Mohammadí může být v nebezpečí.

Rodiče, aby dívku ochránili před zvědavými pohledy a obsedantními ctiteli, doprovázeli dceru do školy a ze školy. Mahdisin otec se pak rozhodl, že se úplně vzdá práce a bude se dívce věnovat. Byl všude s ní, dohlížel na její výživu a dokonce i na její vzhled. Během doby, kterou strávil se svou krásnou dcerou, získal muž dovednosti stylisty a dokonce i kadeřníka. Šikovně vybral Mohammadi oblečení a upravil jí vlasy.

Mahdis je stále krásná. O přesném věku dívky nejsou k dispozici žádné údaje, ale soudě podle jejích posledních fotografií a roku pořízení první fotografie je Mohammadí již více než deset let stará. Její rysy získaly na ženskosti, ale zůstaly půvabné a andělské.

Dívka, která vypadá jako princezna Jasmína, má svůj vlastní profil na Instagramu. Vytvořila ji dívčina matka, ale Mohammadi ji nyní možná vede sama. Na jejím profilu, který má 168 000 odběratelů z Íránu a dalších zemí, se pravidelně objevují nové fotografie dívky, mimo jiné s jejím otcem, matkou, přáteli a známými.

Mnozí se domnívají, že otcova přehnaná péče by mohla Mahdis poškodit ve vývoji. Je však aktivní a společenská, neváhá se účastnit různých focení a má za sebou první úspěšné kroky v modelingovém průmyslu.

Je pravděpodobné, že otec přestal dceru všude doprovázet. Oba rodiče se však o svou dceru pravděpodobně stále bojí a přejí jí štěstí. Mahdis se může stát opravdu šťastnou, pokud svou krásu využije moudře.

Hlavní foto: lemurov.net