Jednoho krásného rána spatřil majitel domu na svém dvorku zatoulaného psa s malými štěňaty.

Jednoho krásného rána spatřil majitel domu na svém dvorku zatoulaného psa s malými štěňaty. Nejpřekvapivější bylo, že jedno z mláďat se od ostatních lišilo barvou, bylo bílé a muži připomínalo jeho věrného psa jménem Šadori.

foto: storyfox

Majitel byl zprvu zmatený, protože jeho mazlíček tráví většinu času ve voliéře, takže bylo nepravděpodobné, že by mohl být otcem těchto štěňat. Nebyl si však zcela jistý. Možná se Šadorimu na jedné z procházek podařilo najít si partnerku, která ho po chvíli našla a přivedla štěňata, aby je představila jejich otci.

foto: storyfox

Fena mezitím seděla u voliéry, jako by majitelova psa znala už dlouho, a ten si k mužovu překvapení začal se štěňaty vesele hrát jako starostlivý otec.

foto: storyfox

Muž šel k veterináři, aby provedl test DNA a zjistil příbuznost zvířat. Výsledek však ukázal, že jeho pes nebyl otcem štěňat.

foto: storyfox

Muž však matku s mláďaty nevyhodil, ale rozhodl se zjistit, odkud tato početná rodina pochází. Ukázalo se, že fena a její štěňata žijí pod starým mostem, mezi hlínou a sutinami, v chladu a vlhku. Brzy se blížila zima.

foto: storyfox

Pak se Shadoriho majitel rozhodl, že je bez váhání přijme. Postavil prostornou boudu pro celou rodinu, kde budou mít noví obyvatelé vždy teplo, útulno a pohodlí.

foto: storyfox

Hlavní foto: storyfox