V této rodině už žilo štěně, a aby se nenudilo, rozhodli se majitelé adoptovat kotě.

Příběh se odehrává v rumunském Brašově. Rodina už měla štěně a chtěla si jít do místního útulku adoptovat kotě. Když se rodina připravovala na stěhování do nového domova, sestra jedné z dívek jim vyprávěla o malé pouliční kočce nalezené na staveništi. Byla to náhoda: rodina hledala kotě a kotě hledalo domov.

Dívka vypráví, jak se do nového domu, který byl úplně prázdný a nezařízený, nastěhovali s koťátkem Abisou. Kocourek byl hladový a smradlavý, ale opravdu chtěl dostat moře lásky a péče.

foto: storyfox

O den později bylo kotě odvezeno k veterináři na zdravotní prohlídku. Pak se všichni vydali na nákupy jídla a všeho potřebného pro kotě. Kotě celou dobu vrnělo a děkovalo, že se ho ujali.

foto: storyfox

Brzy se kočka seznámila se svým přítelem, který se jmenoval Dante. Abisou se o štěně velmi zajímala a nevěděla, proč se její bratr tváří tak divně.

foto: storyfox

Druhý den byli noví přátelé opatrní, ale jejich zájem o sebe navzájem nezmizel. Pak začali pít vodu ze stejné misky. Kotě naučilo štěně pít a jíst z misky.

foto: storyfox

Druhý den se zvířata nerozloučila a hrála si stále spolu - i na balkoně s novými hračkami. Štěně vše opakovalo po kotěti.

foto: storyfox

Hrají si s hračkami, sedí a spí na jednom místě. Pokud kotě usne v náručí majitele, štěně se tam doplazí také. Přes den dělají všechno společně, dokud nejdou spát.

foto: storyfox

Zvířata jsou stále v rošťáckém věku a vzájemně se krmí energií. Je pravděpodobné, že tato zvířata se narodila, aby se bavila. Rádi si lehají a vyhřívají se na slunci.

foto: storyfox

Kočka učí svého přítele všemu, dokonce i tomu, jak se starat o své páníčky.

foto: storyfox

Zvířata žijí v náhradní rodině již sedm měsíců. Všichni v rodině jsou také velmi šťastní, že mají ve svém životě tak skvělé přátele.

foto: storyfox

foto: storyfox

Hlavní foto: storyfox