Herečka Angelina Jolie je mnohými považována za jednu z nejkrásnějších žen současnosti, ale málokdo ví, že svou přitažlivost zdědila po matce. Jak vypadala Marcheline Bertrandová?

Angelina Jolie je americká herečka, scenáristka a modelka. Herečka se stala populární po uvedení dobrodružných filmů o Laře Croft a od té doby její kariéra rychle stoupá. Za svůj jedinečný vzhled, který ji proslavil jako jednu z prvních hollywoodských krásek, však vděčí své matce.

Co je známo o matce Angeliny Jolie?

foto: joinfo.com

Angelina se narodila do rodiny slavného amerického herce Johna Voighta a herečky Marcheline Bertrandové. Matka budoucí hvězdy byla francouzsko-kanadského původu s příměsí holandské a německé krve a z otcovy strany zdědila Jolie slovenské a německé geny.

foto: joinfo.com

Marcheline se ve skutečnosti jmenovala Marsha Lynn, ale když začala budovat kariéru v showbyznysu, změnila si jméno. Jako herečku si ji bohužel režiséři ani veřejnost téměř nezapamatovali a proslavila se pouze jako matka Angeliny Jolie.

foto: joinfo.com

Marcheline zasvětila většinu svého života humanitární činnosti. Se svým partnerem Johnem Trudellem například položila základy charitativní organizace All Tribes Foundation. Jejím cílem byla podpora původních obyvatel Ameriky.

foto: joinfo.com

Marsheline bohužel zemřela 27. ledna 2007 ve věku 57 let. Žena dlouhá léta bojovala se strašlivou nemocí - rakovinou vaječníků a prsu -, ale bohužel se jí nepodařilo nemoc porazit.

Shiloh Jolie-Pitt zřejmě zdědila rodinnou krásu po své matce a babičce. Dívka se často objevuje se svou rodinou na červeném koberci a pozorní fanoušci si všímají, že se stále více podobá své matce.

Hlavní foto: joinfo.com