Když jsme viděli fotky těchto hollywoodských krasavců, nevěřili jsme, že takhle vypadají. Ale bohužel je to pravda. Jak se změnily hollywoodské sexsymboly - podívejte se na ně níže!

Jude Law

foto: google

Těžko uvěřit, že takhle teď Jude Law vypadá... Šedivé vlasy, vousy, vrásky, sportovní postava - takhle jsme herce ještě neviděli. Ale nedávno hrál ve filmu Mladý papež a vypadal na 35 let, nikoli na svůj věk (nyní je mu 47). Doufáme, že je to jen špatná paparazzi fotka a nic víc...

Matthew Perry

foto: google

Matthew Perry se bohužel po skončení seriálu Přátelé nedokázal vyrovnat s popularitou a stal se závislým na alkoholu a dokonce i na různých nelegálních látkách, což se samozřejmě projevilo na hercově vzhledu. Ve svých 51 letech vypadá muž zřetelně starší: otoky, váčky pod očima, hluboké vrásky a nadváha bohužel přispívají k jeho věku. Matthew se chvíli snažil vzpamatovat a dbát o svůj zevnějšek, ale očividně se mu to nedařilo.

Mickey Rourke

foto: google

Sexsymbol 80. let Mickey Rourke už dávno ztratil své kouzlo: nejprve kvůli alkoholismu a těžkému rozvodu a poté rukou nezkušeného chirurga. A pokud si myslíte, že plastickou operaci podstoupil jen několikrát, není tomu tak - stále mění svůj vzhled... není to nejlepší. Před nedávnem šokoval své fanoušky další operací - jednoduše proto, že ho nikdo nepoznal. Musíte však vědět, kdy přestat!

Johnny Depp

foto: google

Po náročném rozvodu s Amber Heard, který skončil teprve letos, není Johnny Depp ve své kůži. Chápeme: čas plyne, lidé se mění, ale tato situace ovlivnila hercův vzhled jako nic jiného. Johnny dokonce vypadá jinak!

John Travolta

foto: google

Johna Travoltu jsme na červeném koberci vždy viděli v parádní formě - večeřové sako zřejmě umně skrylo hercovo břicho a hrudník. Škoda, že se nám nepodařilo najít fotky z hercovy dovolené, protože na nich je vidět, že znatelně přibral. Fotografie vpravo však obecně ukazuje, že se Johnova postava změnila.

Brendan Fraser

foto: google

Vzpomínáte si na toho fešáka z Mumie? Vpravo - nyní on. Bývalá kalanetika a bicepsy, jak vidíte, už tam nejsou. Brendan se rozhodl, že se nezmění, ale přijme sám sebe v nové tváři.

Hlavní foto: google.com