Kočka Kanga se narodila s vážnou genetickou vadou. Přední tlapky jí nefungovaly. Majitelé už tak problematického mazlíčka nepotřebovali a rozhodli se ji uspat. I když se zvíře naučilo pohybovat na zadních nohách a skákat jako klokan. Z tohoto důvodu dostala kočka tak neobvyklé jméno. To však majitele nepřesvědčilo.

foto: mimimetr.me

Na klinice si Kangy všiml jeden ze zaměstnanců, který se nad malou slitoval a rozhodl se ji zachránit. Dívka zvíře odvezla do specializovaného útulku, který se zabývá zvláštními kočkami. Tamní vyšetření ukázalo, že s Kangovými předními tlapkami se nedá nic dělat, ale jinak bylo zvíře naprosto zdravé a nic ho neohrožovalo na životě.

foto: mimimetr.me

O Kanze byl natočen krátký film, který byl zveřejněn na internetu. Tak se o neobvyklé kočce dozvěděla žena jménem Joyce. Joyce už měla doma zvláštní mrouskání, takže věděla, jak se o Kangu starat. Ostatní kočky nového mazlíčka dychtivě přivítaly. Kočka vyrůstala v dobré společnosti a po nějaké době se začala starat o malá koťata, která žena přinesla. A když do domu přišlo malé dítě se stejnou vadou jako Kenga, stala se kočka jeho skutečnou matkou. Je neustále s dítětem a neustále se o něj stará.

foto: mimimetr.me

Je hezké vědět, že na světě existují lidé s dobrým srdcem, jako je Joyce, kteří se nebojí vzít si domů výjimečné domácí mazlíčky. Respekt!

Hlavní foto: mimimeter.me