Vše vlastníma rukama a s minimálními náklady! Novomanželé si koupili chatrč na venkově a proměnili ji v pohádkový dům.

Nevzdali se. Nestěžovali si, že nemají peníze. A zázraku dosáhli vlastníma rukama. A to vše při narození malého dítěte. Úžasní lidé. Obdivuji je. Přeji jim hodně štěstí.

Tento pár jsou výjimeční lidé. Upřímně jsem nemohla uvěřit, že jste dokázali z takové chatrče vytvořit tak krásný domov.

Prostě úžasné! Velmi talentovaní mladí lidé. Postavili skutečný pohádkový dům. Jsem v úžasu. Je hezké, že zachovali rustikální interiér a předělali ho novým způsobem.

Mladí lidé z Maďarska se vzali. Měli jen svou lásku. A víru, že společně překonají všechny obtíže. Jen se podívejte, jak je tento pár krásný.

foto: turba-urba.org

Pak se narodilo dítě. Manželé žili v pronajatém bytě. Nebylo dost peněz. Pak se rozhodli pořídit si vlastní byt. Tahle opuštěná chata - na víc neměli peníze. Vypadá to hrozně, že?

foto: turba-urba.org

Měli však vzájemnou podporu. Peněz bylo málo. Začali tedy opravovat jen to nejnutnější. Nejprve podlaha, pak střecha. Během renovace se zřítila střecha. Proto se rozhodli dokončit první patro.

foto: turba-urba.org

Dokončena byla také letní terasa. Paní domu odmalička snila o tom, jak sedí a pije čaj na krásné terase.

foto: turba-urba.org

Obnovili také stará kamna.

foto: turba-urba.org

foto: turba-urba.org

Kvůli nedostatku peněz si museli všechno dělat sami. Obnovili také rustikální nábytek, aby v domě vytvořili útulnou atmosféru.

foto: turba-urba.org

foto: turba-urba.org

foto: turba-urba.org

Takto se jejich chalupa proměnila v pohádkový dům. Skutečná kouzla vlastníma rukama.

Hlavní foto: turba-urba.org