V roce 2014 žena jménem Becky Allenová, již matka tří dětí, znovu otěhotněla. Tato zpráva ji i jejího manžela potěšila; manželé snili o velké rodině. První ultrazvuk jim však přinesl velké překvapení - manželé brzy čekali trojčata. Tato zpráva je poněkud zarazila. Žena porodila o celých devět týdnů dříve, každé z dětí vážilo asi kilogram. Naštěstí nyní děti žijí s ještě menší váhou než dříve. Lékaři byli ohromeni, jak jsou si děti podobné - nebylo možné je od sebe rozeznat, dokonce i pigmentové skvrny se překrývaly.

foto: jemchyjinka

K tomu dochází pouze v případě jednovaječných dvojčat. Je to možné v případě trojčat? Genetika tento problém zkoumala a zjistila, že jde o velmi vzácný, ale pravdivý případ. Jedno oplodněné vajíčko se může rozdělit nejen na dvě, ale dokonce na tři embrya, i když je to možné pouze v jednom případě ze dvou set milionů. Rozhodli se prověřit Beckyiny syny testem DNA, který dal odpověď - děti jsou identické.

foto: jemchyjinka

foto: jemchyjinka

Taková vzácná událost přinesla rodině slávu. O trojčata se začal zajímat tisk, rodina byla v obležení novinářů. Rodině to však spíše ztěžovalo život a nepřinášelo výhody. Tehdy třiadvacetiletá Becky Allenová jen stěží zvládala péči o čtyři děti a v tomto těžkém období ji opustil i manžel. Rodinu finančně podporoval, ale na výchově potomků se podílela pouze matka. Je pravda, že nejstarší dcera, které je nyní osm let, ji velmi podporuje a pomáhá jí.

foto: jemchyjinka

foto: jemchyjinka

Ani po pěti letech si chlapci nepřestali být nápadně podobní. Ze začátku je uměla rozeznat jen maminka - Becky si samozřejmě nemohla své děti splést, ať si byly jakkoli podobné, vždycky se našly nějaké nuance. Nyní se rozdíly trochu zvětšily, navíc mají kluci úplně jiné povahy, takže je teď ostatní členové rodiny nepletou.

foto: jemchyjinka

foto: jemchyjinka

Ať už jsou si její synové jakkoli podobní, každý z nich je jedinečná osobnost. Děti si hrají ve čtyřech - společně se starší sestrou a ve vlastní mužské společnosti, přičemž si vybírají aktivní zábavu - jízdu na koloběžce, fotbal a podobně.

foto: jemchyjinka

Nyní je Beckyin život v plném proudu - zvládá toho hodně, včetně studia ošetřovatelství. Je to její dávný sen; později chce žena pracovat v porodnici, kde se stala matkou svých chlapců. Obdivuje práci zdravotnického personálu tohoto zařízení a je jim nesmírně vděčná.

foto: jemchyjinka

foto: jemchyjinka

Nezbývá než jí popřát sílu, trpělivost a moudrost, které jí na této nelehké, ale velmi zajímavé životní cestě velmi pomohou. Při pohledu na Beckyiny fotografie s jejími dětmi okamžitě uvěříte, že jsou to všechno báječní lidé.

foto: jemchyjinka

foto: jemchyjinka

foto: jemchyjinka

Hlavní foto: jemchyjinka