Seriál Otrokyně Isaura byl v Polsku uveden v roce 1985 a hlavní hrdinka si okamžitě získala srdce diváků, celá země se strachovala o osud nešťastné dívky.

foto: google

Hlavní roli ztvárnila tehdy teprve devatenáctiletá Lucelia Santosová, která hrála od čtrnácti let v divadle, ale seriál Otrokyně Isaura byl její první filmovou zkušeností.

foto: google

Lucelia si po své první návštěvě divadla v devíti letech uvědomila, že chce být herečkou, a tak navštěvovala školní divadelní kroužek a byla dokonce pozvána do tehdy velmi slavného muzikálu, v němž úspěšně účinkovala. Lukéliin otec však snil o tom, že se jeho dcera stane lékařkou, a tak se dívka po maturitě snažila dostat na lékařskou fakultu, ale protože trávila hodně času zkoušením v divadle, neměla čas se učit a u zkoušek neuspěla; to otce samozřejmě velmi rozrušilo. Ale už o několik let později se díky roli Isaury stala světoznámou!

foto: google

Úspěch seriálu byl prostě ohlušující a hlavní hvězdou byla samozřejmě Lucelia, která okamžitě začala dostávat mnoho nabídek a na svém kontě má celkem 19 seriálů a více než 20 filmů.

Na začátku 80. let se herečka seznámila s dirigentem Johnem Neschlingem, po několika letech vztahu se vzali a v roce 1982 se jim narodil syn Pedro, který se mimochodem vydal ve stopách své slavné matky a stal se hercem.

foto: google

Na začátku roku 2000 si herečka vyzkoušela roli režisérky ve dvou dokumentárních filmech, ale tím její režisérská kariéra skončila.

Herečka přestala hrát ve filmech před čtrnácti lety; když přišel volný čas - splnila si svůj sen a navštívila Tibet, kde konvertovala k buddhismu a nyní tráví většinu času meditací a návštěvou chrámů.

foto: google

Herečka má jednoho fanatického fanouška, který sbírá všechny články a památky s jejími fotografiemi po celou dobu její kariéry. Aladim Miguel viděl Lukélii poprvé v seriálu Otrok Isaura, když mu bylo pět let, a od té doby je její fanoušek. Koncem 80. let se o jeho sbírce dozvěděli režiséři jednoho z populárních televizních pořadů a pozvali ho do televize, načež ho herečka kontaktovala a pozvala na večeři.

foto: google

Po mnoho let pak udržovali přátelské vztahy a v roce 2002 Aladim uspořádal výstavu věnovanou 30. výročí hereččiny kariéry, přičemž v jeho archivu se nyní nachází více než 6 000 Lukéliiných fotografií.

Hlavní foto: google.com