Hugh Jackman hraje na plátně role odhodlaných, neústupných a charismatických mužů. Jednou z jeho nejznámějších rolí byl Wolverine ve filmu X-Men. Svou lásku Jackmanovi vyjádřilo obrovské množství fanynek po celém světě.

Hugh se však nikdy nesnažil využít svého postavení idolu. Velmi miluje svou rodinu, je šťastně ženatý a zbožňuje své děti. Rodinná idylka Hugha Jackmana trvá už 24 let, což je na tvůrčího a slavného člověka velmi dlouhá doba. Navíc je Hugh o 13 let mladší než jeho žena. Pojďme se dozvědět více o tom, jak se to stalo a co se v této pozoruhodné rodině děje nyní.

Začátek

foto: google

Poznání budoucí manželky a začátek Hughovy kariéry se téměř shodovaly. Jackman debutoval v australském televizním seriálu Corelli. Deborra-Lee, hercova budoucí manželka, v něm hrála také vězeňskou psycholožku. Jackman hrál vězně, pacienta Deborry-Lee, nejtěžší případ v její praxi.

Tvořiví lidé našli společnou řeč, snadno spolupracovali a náklonnost brzy přerostla v opravdovou náklonnost. Navzdory věkovému rozdílu se mladí lidé o rok později vzali. Deborře bylo v té době 39 let a Hughovi pouhých 26. Málokdo tehdy věřil, že jejich pár vydrží alespoň několik let.

Nesobecký

foto: google

V té době Deborra studovala na Victorian College. Když Jackman dostal pozvání z Londýna k natáčení slibného muzikálu, jeho žena zanechala školy a bez váhání odjela s Hughem do Londýna.

V budoucnu Deborra ukončí svou kariéru s úspěchem i přes desítky úspěšných rolí. Bude se chtít věnovat svému milovanému manželovi.

Děti

foto: google

foto: google

Hugh Jackman v rozhovorech hovořil o plánech mít vlastní děti a adoptovat je. Život mu však překazil plány. Navzdory mnoha pokusům se Deboře nikdy nepodařilo mít dítě. Několik potratů ukončilo sen o vlastních dětech. Poté se Hugh a Deborra stali opatrovníky dvou úžasných adoptovaných dětí, Oscara a Avy. Po překonání těžkostí dosáhla rodina skutečného štěstí.

Rozvod?f

foto: google

foto: google

foto: google

V jednu chvíli se internetem rozletěla zpráva o blížícím se rozvodu hvězdného páru. Jackmanovi fanoušci s napětím diskutovali o nečekané zprávě. Hugh však rychle zareagoval a prohlásil, že tato zpráva je mediální lež. Byli to jen bezohlední novináři, kteří se snažili zvýšit svou popularitu pomocí fám a nepravdivých informací.

Hughu Jackmanovi je nyní 52 let, Deborře bude brzy 65 let. Pár je stále šťastný. Manželé často tráví čas se svými dětmi a společně si hrají. Jednou se dokonce vydali na skutečné safari.

Hlavní foto: google.com