Před čtyřmi lety obyčejný student ani netušil, že se jeho fotografie stanou skutečnou inspirací a motivací pro ženy všech věkových kategorií. Pak Angelo Napolillo přijel do Milána na univerzitu a znovu si uvědomil, že toto město se stalo centrem světové módy z nějakého důvodu.

Mladík vždy obdivoval především vzhled starších žen v Itálii. V Miláně se svoboda a touha po životě, kterou ženy září, projevuje i v jejich vzhledu. Muž přiznává, že on i jeho přátelé takovým dámám závidí: zatímco kluci spěchají na univerzitu, milánské ženy v klidu popíjejí kávu někde v centru města. Zároveň všechny vypadají jednoduše nádherně.

Ano, některé dámy nosí drahé oblečení známých značek a odpovídající doplňky, ale je možné najít velmi levný, ale vkusný šatník. Angelo si je jistý, že to není to nejdůležitější. Celá "přitažlivost" těchto dam spočívá v jejich odvaze a vlastním šarmu. Italky všech věkových kategorií se nebojí ukázat svou osobnost, neváhají vystoupit z davu a upozornit na sebe.

I když jejich věk už dávno překročil šedesátku, většinu z nich potěší vědomí, že žena zůstává ženou, krásnou a elegantní.

foto: tourister

Během čtyř let Angelo zveřejnil přibližně 400 fotografií žen, které náhodně potkal na ulici. Jak sám přiznává, zpočátku své hrdinky fotografoval zpovzdálí, protože se obával, že by ho nepochopily. Postupem času se však jeho práce stala natolik populární, že příbuzní těchto žen, kteří najednou na fotografiích našli známé tváře, někdy zanechávali nadšené komentáře a obecně podporovali autorův nápad. Angelo se osobně setkal s některými ze svých hrdinek, které ochotně souhlasily s novým focením.

foto: tourister

Nyní se Angelo nebojí oslovit cizího člověka s prosbou, aby mu zapózoval. Mnozí, kteří se dozvědí o Angelově fotografickém projektu, mu rádi věnují minutu své pozornosti.

foto: tourister

Mladík si všimne, že v davu nehledá ženu v drahém značkovém oblečení. Důležité pro něj je, aby byl celý obraz jako celek harmonický. A takové ženy lze podle Angela často potkat na milánských ulicích.

foto: tourister

Profily tohoto fotografa na sociálních sítích se staly nesmírně populárními díky jedné jednoduché myšlence, která inspiruje tisíce odběratelů - nikdy nezapomeňte na svou atraktivitu.

foto: tourister

foto: tourister

foto: tourister

foto: tourister

foto: tourister

foto: tourister

Hlavní foto: tourister