Rodina McCogeeových se přes noc stala slavnou. V roce 1997 se Kennymu narodilo sedm sourozenců. Zpráva o narození tří holčiček a čtyř chlapců rychle obletěla světová média. Byl to vůbec první úspěšný porod sedmi dvojčat.

Ti, kdo vychovávali dvojčata nebo trojčata, dobře vědí, jak těžké to bylo pro McCogovy, kteří museli vychovávat sedm dětí najednou. Kenny a Bobby se však nevzdali, dvojčata nebyla zbavena péče a rodičovského tepla a vyrůstala v přátelské rodině.

V roce 2015 bylo sedmi dvojčatům 18 let. Stali se dospělými a už se rozhodli o své budoucnosti.

foto: kakao.im

Když Kenny otěhotněla, měli McCogovi už jedno dítě. Představte si jejich překvapení, když jim lékař řekl o zvláštnostech těhotenství. Rodičům bylo nabídnuto, aby se zbavili několika embryí. Ale oni na to nepřistoupili a rozhodli se nechat si je všechny.

foto: kakao.im

Po narození byly děti maličké, největší z nich vážilo 1,5 kg. Díky lékařům se podařilo zachránit životy všech dětí. Aby se odstranily následky dětské mozkové obrny a aby se zajistilo, že budou v budoucnu chodit, musely být dvě děti operovány. Nyní se cítí dobře a mohou vést plnohodnotný život.

foto: kakao.im

Na životě velké rodiny se aktivně podílely různé charitativní organizace. Měli k dispozici velký a pohodlný domov, děti dostávaly zdarma školní stravu a možnost pěkných prázdnin. To však otce nezbavovalo nutnosti pracovat a děti se učily pracovat již od dětství.

foto: kakao.im

Nejstarší dcera McCogeeová vždy pomáhala matce starat se o své početné sourozence.

foto: kakao.im

Už v předvečer svých 18. narozenin se děti rozhodovaly o své budoucí kariéře. V rodině jsou vojáci, vychovatelé a učitelé, stavitelé a programátoři. Jedna dcera snila o tom, že se stane zpěvačkou.

foto: kakao.im

Rodina je velmi semknutá a panuje v ní atmosféra důvěry a vzájemného respektu. Sourozence pojí nejen rodinný vztah, ale stali se z nich i opravdoví přátelé.

foto: kakao.im

Tento vztah pokračoval i poté, co sedm dětí vyrostlo a opustilo rodinný dům.

Hlavní foto: kakao.im