Slyšeli jste někdy liščí smích? Dokážou každého nabít pozitivní energií.

Finnegan a Dixidoo (nebo prostě Dixie) jsou známí mnoha uživatelům sociálních sítí. Žijí v "Save A Fox", největším útulku pro lišky ve Spojených státech, který přijímá opuštěná a zachráněná zvířata. Jsou chováni od dětství soukromými chovateli nebo na liščích farmách a nejsou vůbec uzpůsobeni k přežití ve volné přírodě.

V organizaci Save A Fox je chováme jako domácí mazlíčky a zajišťujeme, aby byli socializovaní a bylo o ně řádně postaráno.

Dixie byla také vychována v soukromém domě - byla chována jako domácí mazlíček. Když liška vyrostla, její majitel si uvědomil, že se o ni nemůže dále starat, a odevzdal ji do útulku. Finnegan byl zachráněn z liščí farmy pracovníky péče o zvířata. Nyní je stálým obyvatelem "Save A Fox".

Dixie je to nejmilejší stvoření, zvyklé na lidi. Vedoucí útulku Mikaylu Rainesovou, která se osobně stará o mnoho obyvatel, doslova nikam nepustí.

Zdroj: youtube.com

Mikayla nedávno sdílela nové video, které už viděly miliony uživatelů. Ukazuje Dixie a Finnegana, jak vítají svou domácí u dveří.

Žena zvířata vítá a masíruje jim bříška. V tu chvíli začne Dixie vydávat zvuky, které se velmi podobají dětskému smíchu. Pokud se v tuto chvíli nedíváte na obrazovku, můžete si myslet, že video ukazuje smějící se dítě.

Na chichotající se lišku se můžete dívat donekonečna, směje se takovým velmi vtipným způsobem. Podle Mikayly jsou to zvuky, kterými se zvířata dorozumívají, zdraví nebo vyjadřují radost. Zdá se, že navzdory svému těžkému osudu si lišky užívají všeho. A zde je další důkaz, že žijí šťastný život - i když v prostředí, které není pro lišku příliš typické:

Zdroj: youtube.com

Hlavní foto: google.com