Hlavní hrdinka tohoto příběhu, Alice, podstupovala od prosince 2015 pravidelnou chemoterapii. Během svého boje s nemocí podstoupila tři velmi komplikované operace a právě se chystala na poslední chemoterapii. Brad, Alicin manžel, jí chtěl připravit překvapení a tuto událost oslavit. Za tímto účelem vytvořil finanční sbírku a vyprávěl Alicin příběh, takže ochotní lidé mohli přispět libovolnou částkou na růže pro ženu.....

"Dnes má moje žena poslední chemoterapii. Během něj jsem si uvědomil, že obdivuji její sílu, odvahu a přístup k životu. Čeká ji ještě několik operací, ale alespoň chemoterapie skončila, a to je obrovský krok vpřed. Opravdu pro ni chci udělat něco speciálního, abych dokázala, jak moc ji mám ráda a jak moc ji její rodina a přátelé podporují!".

"Chtěl bych také zvěčnit její příběh boje s touto nemocí tím, že na její počest založím charitativní organizaci na pomoc ženám s rakovinou prsu. Udělal jsem to v tajnosti před ní, společně s jejími přáteli a rodinou.

Chtěl jsem jí dát jako dárek spoustu květin a s pomocí dalších lidí se mi to podařilo! Každá růže stála 10 dolarů, přičemž jsem si květiny musela objednat ve dvou různých květinářstvích. Byl to nezapomenutelný pohled, když začali nosit květiny!".

"Když spočítáme všechny lidi, kteří se rozhodli koupit růži na pomoc onkologicky nemocným, dostaneme více než 170 rodin. Když jsem viděl 500 květin, rozhodl jsem se sbírku zastavit. To už bylo dost! Na všechny květiny se vešlo asi 36 váz!".

"Poté, co jsem květiny předal své ženě, jsme je na její popud rozdali dalším onkologicky nemocným. Byl to ten nejdojemnější okamžik. Mnoho lidí plakalo. Při sdílení toho všeho - květin, emocí, naděje - byl cítit pocit neuvěřitelné radosti. Moc vám všem děkuji za vaši podporu!".

Brad dojemným způsobem poděkoval své ženě za statečný boj s rakovinou. Přejeme Alici brzké uzdravení!

Hlavní foto: youtube