Jsou lidé, kteří své city lásky dávají najevo velmi krásně, a jsou lidé, kterým je to většinou cizí. Možná se k sobě dokonale hodíte, ale neschopnost milovat způsobí, že vás tato osoba zklame. V podstatě není vše tak špatné, jak se na první pohled zdá. Pokud je pro někoho obtížné projevovat upřímné a živé emoce, přesto vám dokáže dát štěstí.

Podle astrologů existují znamení zvěrokruhu, která vůbec neumějí milovat.

Štír

Štíři jsou k lidem krutí, dokud je lépe nepoznají. Potřebují člověka co nejdůkladněji poznat, aby mu mohli začít důvěřovat. Proto i po svatbě se zástupci tohoto znamení zvěrokruhu zpočátku zdají být od vztahu trochu odtažití. Později se zdá, že se vše zlepšuje, ale čas od času se Štír může opět stáhnout. Rozumět mu může pouze zástupce podobného znamení zvěrokruhu.

Tito lidé rozhodně nejsou darem, jejich útoky budou přicházet, i když mají za sebou léta manželství a děti. Nikdy nemohou milovat normálně. Ve většině případů se zamilovávají velmi pomalu, ale pokud partner vydrží zkoušku časem, vznikne pevný a stabilní vztah, který vydrží celý život.

Kozoroh

Pro Kozorohy je práce vždy na prvním místě. A na lásku prostě nemají dost času. Pokud konečně najdou spřízněnou duši, rozhodně se nevyplatí očekávat od představitelů znamení Kozoroha romantické vzplanutí a projevy lásky. Někdy jsou tito lidé dokonce schopni zapomenout, že je někdo opravdu miluje. Stále se věnují osobním záležitostem a povinnostem a odsouvají své blízké do pozadí.

Partneři Kozorohů často potřebují zažehnout oheň vášně a lásky a oni zůstávají nudní a chladní. Kozorozi mohou projevovat úctu, ale za to si ji musí zasloužit. Představitelé tohoto znamení mají zejména rádi, když jejich druhé polovičky stojí pevně na nohou a mají čas jak na vydělávání peněz, tak na vedení domácnosti. O Kozorozích lze říci parafrází slov ze známé anekdoty, kdy se žena ptá svého muže: "Miluješ mě? Proč mi nikdy neřekneš, co cítíš? " A manžel odpoví: "Už jsem ti říkal" Miluji tě "ve svatební den, pokud se něco změní, řeknu ti o tom!". Muž z této anekdoty je nepochybně Kozoroh, pro kterého je láska k partnerce něčím samozřejmým a on sám své city nijak nedává najevo.

Vodnář

Vodnáři potřebují svobodu a nezávislost ve všech směrech. Potřebují také lásku, která je lehká a svobodná. Samozřejmě budou vždy podporovat svou spřízněnou duši, ale rozhodně nebudou tolerovat špatný přístup k tomu druhému. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu umí milovat a milují hodně, ale jen na samém začátku. Jakmile líbánky skončí, začnou se nudit a stanou se z nich hledači nudy.

Vodnáři si lidí váží, ale velmi rychle se s nimi nudí. Pokud se vztah stabilizuje, začnou se zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nudit v každodenním životě. V tomto případě by se Vodnář měl rozloučit s druhou polovinou, ale ne, neopustí ji a žije spolu ze soucitu. Proto si "nekupujte" charisma a šarm Vodnáře, to vše za pár měsíců zmizí.

Rak

Podle astrologů je Rak obecně nejrodinnějším znamením zvěrokruhu. Je zajímavý ve vztazích a romantický, ale to se obvykle děje pouze na začátku vztahu. Poté se začne stahovat, neprojevuje živé city ke své partnerce a začne ho to nudit. Rakové se opravdu umí postarat o své blízké, ale neumí milovat.

Je s nimi teplo, útulno a klid, nic víc. A všechno ve vztahu se děje podle plánu, dokonce i jejich intimní život je přísně vázán na dny v týdnu a hodiny. Ale vzrušení a nadšení se vám rozhodně nedostane.

Blíženci

Blíženci si mohou projevovat náklonnost a říkat, že svého partnera milují. Často však lžou a jsou sobečtí. Pokud zástupci tohoto znamení najdou svého vyvoleného, vztah bude zpočátku velmi zářivý a emotivní, ale po nějaké době může "oheň" pohasnout a v některých případech i zcela vymizet. Blíženci jsou od přírody velmi dynamičtí a společenští, téměř jako všichni ostatní chtějí rodinný život, svatby, děti, ale rozhodně nesnášejí rutinu. Neustále na sebe potřebují upozorňovat a jasně projevovat emoce, pak jejich vztah nevychladne. V tomto případě bude muset partner pracovat pro dva vůbec, Blíženci budou přijímat náklonnost, ale nebudou chtít nic dát na oplátku.

Pokud jsou vaše city k Blížencům upřímné a hluboké, budete si muset zvyknout na to, že všechny vaše projevy lásky budou brány jako norma.

Hlavní foto: google.com