Zde je seznam skutečně silných a úspěšných žen, které jsou pro vás vzorem. Přesně vědí, co chtějí... Jsou sebevědomí, umí ovládat své emoce a vědí, jak ve všem uspět.

„Železná lady“ je označována za odhodlanou, neústupnou a svéhlavou ženu! Přezdívka „železná lady“ se používá také pro ženy, které zastávají vysoké funkce v podnikání nebo politice, a pro ženy s houževnatou a tvrdou povahou a nekompromisním stylem vedení.

Top 3 znamení zvěrokruhu se silným charakterem:

Beran

Na první pohled se může zdát, že ženy ve znamení Berana jsou měkké a jemné, křehké a slabé..... Ha! Toto je případ, kdy první dojem je špatný! Zástupci znamení Berana jsou silné povahy s mužským způsobem myšlení.

Mají vynikající vůdčí schopnosti, jasnou touhu velet a železnou vůli. Vytrvalost, schopnost jednat v nejkritičtějších situacích vzbuzuje respekt v každém týmu. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se často zaměřují sami na sebe, ale to nemá téměř nic společného se sobectvím.

Pod rouškou přísného chování "železné lady" se často skrývá velmi romantická, sentimentální povaha. Když se žena v tomto znamení zvěrokruhu cítí špatně, má obvykle tendenci své emoce skrývat. Ukazovat vlastní slabiny je pro ni nepřijatelné. Nicméně žena v tomto znamení dává svému muži právo být ve všem důstojně první a nesnaží se ho předbíhat, aby ho zastínila.

Býk

Hlavní charakteristiky Býka jsou konzervatismus, praktičnost, zdravý rozum, snaha o finanční stabilitu, pohodlí, luxus. Býk nikdy nebude riskovat svůj blahobyt kvůli myšlence, snu, přízračnému cíli - je to jedno z nejstabilnějších a nejrozumnějších znamení zvěrokruhu.

Býk nemá rád opozici a tlak, který na něj vyvíjíte. Pokud narušíte jeho osobní prostor a neoprávněně ho obviníte více než jednou nebo dvakrát, taková žena se změní v pomstychtivou a jednoduše nesnesitelnou bytost. Taurus v hněvu je děsivý a nebezpečný, žádné překážky jim nejsou cizí.

Ženě ve znamení Býka se právem říká "železná" dáma, protože má železnou vůli, je neochvějná ve svých představách, hodnotách a názorech. Mimochodem, jsou to workoholici, je to nejpracovitější znamení zvěrokruhu, pokud najde správný způsob, jak se projevit.

Kozoroh

Silná, nezávislá, praktická a racionální osobnost. Žena ve znamení Kozoroha nerada vypadá slabě. „Rezaví slabostí“. Zástupce tohoto znamení obvykle sleduje svůj cíl a je od přírody velmi zdrženlivý. Dokáže přežít všechny obtíže a odolat všem překážkám. Je pracovitá a houževnatá.

Kozoroh má velkou vnitřní sílu a vášeň, je velmi vnímavý a odolný. Tento sebevědomý člověk má statečnost, přirozené charisma a velký smysl pro věc. Nechce se přizpůsobovat ostatním, proto potřebuje muže, který bude respektovat její svobodu a názor.

Žena Kozoroh si sama plánuje svůj život a nebojí se obtíží. Přitahuje ji úspěch. Přistupuje k tomu tak, že dělá kariéru. Takové ženy se nikdy nevzdávají. Nelze je zlomit, Kozorozi jdou vpřed a pamatují si všechny své úspěchy. Jejich ambice jsou oprávněné, vědí, že to dokážou.

Hlavní fotografie: binokl.cc