Dámy se silným charakterem byly vždy vzorem pro ostatní zástupkyně něžného pohlaví. Vyznačují se tzv. "mužskými" rysy. - asertivita, rozhodnost, snaha o dosažení cíle - doplněné ryze ženskými vlastnostmi, jako je nadhled, jemnost a bystrost mysli. Mezi kterými znameními zvěrokruhu jsou nejsilnější a nejsamostatnější ženy? Ti, kteří dokážou překonat obtíže a sebevědomě zvládnout i ty nejtěžší situace?

Vodnář

Žena ve znamení Vodnáře nikdy nepřistoupí na vztah, ve kterém by její svoboda mohla podléhat sebemenšímu omezení. Ženy tohoto znamení jsou velmi inteligentní a nikdy se nikomu nepřizpůsobí. Aby muž dosáhl vzájemnosti s ženou ve znamení Vodnáře, bude jí muset dokázat, že dokáže být nejen partnerem, ale také oddaným přítelem, stejně smýšlejícím člověkem a společníkem.

Kozoroh

Silná a nezávislá je naprosto výstižný popis ženy Kozoroha. Je zodpovědná a neuvěřitelně pracovitá, proto často dosahuje velkých úspěchů v profesní oblasti a její kariéru jí může závidět každý muž. Ženy ve znamení Kozoroha jsou schopny překonat jakékoli obtíže. Pokud ji chcete dobýt, musíte být ambiciózní a spolehliví. Žena z tohoto znamení jednoduše nerespektuje a ignoruje líné a pasivní kandidáty.

Štír

Dáma v tomto znamení je nejen nesmírně vášnivá, ale také velmi pozorná a neústupná, se silnou vůlí. Má vrozené charisma, díky němuž si žena ve znamení Štíra snadno získá náklonnost lidí ve svém okolí. K dosažení cílů jí pomáhá cílevědomost a vytrvalost. Také umí ovládat své emoce a nedávat nikomu najevo, na co myslí. Chcete-li tuto ženu okouzlit, musíte si nejprve získat její důvěru.

Beran

Ženy ve znamení Berana jsou velmi společenské, skvělé společnice a umějí potěšit lidi. Pokud však uděláte sebemenší chybu, tato žena se okamžitě změní z miláčka v časovanou bombu! V Beranu je divoká a nezdolná energie, a pokud ji nasměrujete správným směrem, můžete s její pomocí přenést hory doly. Ve vztahu s touto ženou je lepší nechat ji řídit a dělat všechna důležitá rozhodnutí.

Lev

Na lvice se můžete dívat, obdivovat je, ale nedotýkat se jich! Tuto dámu nelze zkrotit, takže ji jen obdivujte. Je velmi vytrvalá v dosahování svých cílů a snaží se, aby její život byl plnohodnotný, kvalitní a jasný. Pokud chcete mít vedle sebe Lvici, buďte připraveni ji milovat, nosit ji v náručí, zbožňovat ji, obdivovat její krásu a povahové rysy, a ona vám to jistě oplatí.

Hlavní foto: colady.ru