Existují lidé, kteří jsou od narození obdařeni vlčí povahou. Žijí podle svých přísných pravidel. Vždy pomohou zraněnému, ale nikdy neodpustí zradu.

Ve společnosti jsou v podstatě vždy samotáři. Spoléhají se pouze na své vlastní síly a nikdy nepřiznají svou slabost.

Společnost je pro ně smečka vlků, a abyste přežili, musíte být vždy připraveni bojovat a ukousnout si co největší kus koláče.

Lidé, kteří žijí podle vlčích zákonů, se nejčastěji rodí ve více znameních zvěrokruhu. Jsou vždy upřímní k sobě i k ostatním, nebojí se říkat pravdu a nemilosrdně se vypořádávají se svými nepřáteli. Jejich zvířecí instinkt jim pomáhá vycítit lež a zázračně se vyhnout nebezpečí.

Beran

Nesnaží se vypadat lépe, než ve skutečnosti je. Pokud před ním stojí zákeřná osoba, Beran jí to určitě řekne přímo do očí.

Toto znamení je v podstatě dravec. Vždy se snaží zaútočit jako první, nebojí se boje a velmi rychle se zotavuje z nárazů.

Beran se neřídí veřejným míněním a nežije v iluzích. Má svou vlastní logiku, které rozumí a žije podle ní.

Pokud jde o nepřátele, jsou Berani často nemilosrdní. Pokud někdo jednou zradil, už mu nikdy nebude věřit a navždy ho odstraní ze svého života.

A pro svou rodinu udělá cokoli. Vydrží až do hořkého konce, ale rozhodně bude chránit své blízké. Zároveň mu nezáleží na tom, jaké překážky musí překonávat, pokud je v sázce štěstí a bezpečí jeho rodiny.

Panna

Toto znamení při setkání působí falešným dojmem - skromný, tichý, pozorný, neočekává se od něj žádné nebezpečí ani úskok. Ve skutečnosti nikdo neví, co má Panna na mysli.

Je nedostižným stratégem a své kroky propočítává na mnoho tahů dopředu. Bestiální instinkt jí umožňuje skenovat muže, pronikat do jeho vědomí. Obratně kalkuluje s jeho činy a nikdo neví, kdy mu zasadí zdrcující úder.

V rodinném životě je Panna monogamním vlkem. Za svou lásku a děti je ochotna bez váhání položit život. Dům je nedotknutelnou zónou, cizí lidé do něj mají přísný zákaz vstupu.

Panna má ve svém životě málo přátel a známých. Není zvyklá důvěřovat lidem, protože často zrazují. Bude trvat velmi dlouho, než si někoho pustí do srdce. Ale pokud jde o její loajalitu a upřímnost, mohou si být příbuzní stoprocentně jisti.

Vodnář

Vzhledem ke svému duševnímu stavu je typickým vlkem samotářem. I ve společnosti existuje nezávisle na lidech. Jako by byl obklopen neviditelným světem, v němž není místo pro náhodného společníka na cestách.

Vodnář nemůže a nechce žít v poutech. Pokud má pocit, že něco ohrožuje jeho svobodu, okamžitě uteče. Touha vůle je silnější než jakákoli připoutanost.

Toto znamení nelze nalákat ani zkrotit, objevuje se pouze ze své vlastní vůle. Pokud má pocit, že je mu těsno a nepohodlně, zmizí beze stopy během mrknutí oka.

Zvířecí instinkt Vodnáře mu pomáhá předvídat nebezpečí. Pokud se blíží potíže, ztrácí klid a má zlé sny. Jeho intuice nikdy nespí, což mu pomáhá vyhnout se mnoha potížím.

Nemá smysl Vodnáře klamat. Cítí a chápe lidskou duši na jiné hluboké úrovni. To, co je pro ostatní záhadou, je pro Vodnáře dávno známé. Zvířecí instinkt ho nikdy nezklame a věří jen jemu.

Hlavní foto: kakao.im