V kruhu zvěrokruhu jsou velmi tvrdohlavá znamení, se kterými musíte celý život pracovat, nebo na ně můžete zapomenout a žít pro vlastní potěšení.

Váhy jsou navzdory své klidné a mírné povaze uvnitř "zámkem svobody a protestu". Poprvé vám velmi laskavě a trpělivě vysvětlí, proč se nebudou řídit doporučeními a pokyny.

Současně, aniž bychom vymezili základy ústavních práv, bude jasné, že protivník si dříve rozbije hlavu o zeď, než se Váhy vzdají své stoické a arogantní aristokratické povahy.

Příště dojde k přesvědčení, že je lepší je nedráždit a vzdát se.

A pak se objeví silná touha utéct na kraj světa, protože se ukáže, že role se náhle vyměnily a bič je v rukou tohoto velitele myslí.

Vodnář se nenechá zatlačit z jednoduchého důvodu: nemá o to zájem. Na světě je tolik fascinujících a neprobádaných věcí, že některé mezilidské střety jsou pro něj jako otravné bzučení mouchy.

Od dětství v něm zrála myšlenka, že žádná síla by neměla zasahovat do realizace životních cílů, úkolů, plánů a hlavně - užívat si šťastných chvil.

Vodnář v případě potřeby samostatně studuje problematiku etiky a psychologie a získané znalosti pak úspěšně uplatňuje ve společnosti.

Zpočátku dá Beran každému trenérovi šanci, aby ho zkrotil: bude chodit s tužkou a zapisovat si do sešitu nejrůznější pokyny, poslouchat a dbát na připomínky a rady, protože mu pravidelně připomíná jeho tvrdohlavost, hloupost a svéhlavost.

Proto se bude zdát, že někdo začal usilovně pracovat na nápravě svých chyb. Pak dojde k obrovské porážce, protože Beran jim přímo do očí řekne, že nemá cenu s nimi tak hloupě zacházet, že se to nedoporučuje, aby zdraví neschopného manipulátora neutrpělo.

Pokud nevíte, jak bojovat - je lepší se s nimi dále nezabývat, protože místo vysvětlujících přednášek se omezí na několik ústupků, po kterých zmizí veškerá touha prosadit jakoukoli změnu jejich špatného charakteru.

Blíženci nejsou horší než tři výše zmíněná znamení, ale budete se s nimi muset vypořádat. Ve skutečnosti jim vůbec nevadí, že se někdo stará o jejich výchovu a obecně se stará o jejich krásnou osobnost.

Pravdou však je, že na takový výzkum nemají, mírně řečeno, dostatek inteligence. Je snazší začít vychovávat psa nebo cvičit draka.

Idiotské otázky Blíženců rozzuří i Boha a jejich lehkovážné přeskakování z jednoho tématu na druhé, když se potřebujete soustředit na důležité aspekty výchovy, ve vás vyvolá touhu je okamžitě "srazit na kolena".

Hlavní foto: google.com