Všichni lidé dříve či později pocítí nenávist vůči druhým lidem, která se může projevovat zcela odlišnými způsoby, ať už jako prostá slovní agrese nebo útok.

Býk

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nejsou nejagresivnějšími lidmi, ale ve chvílích nenávisti jsou poměrně drsní. Býk si velmi cení věrnosti a nesnáší zradu a podvody ze strany svých blízkých. Stačí oklamat Býka, který vám důvěřuje - a okamžitě se na vás snese silná vlna nenávisti.

Blíženci

Dvojčata nesnášejí ponížení. Vyhání je to ze sebe a někdy jsou schopni těch nejnepředvídatelnějších činů. Blíženci také nesnášejí pomalost svého protějšku - jakýkoli zdlouhavý příběh s dlouhým dějem vede k nenávisti tohoto znamení zvěrokruhu.

Beran

Berani jsou od přírody rození koordinátoři všech událostí. Možná si však myslíte, že Beran se snaží přizpůsobit všemu, co se děje, a držet se na vlně života. Beran dává otevřeně najevo nenávist k lidem, kteří se snaží zmařit jeho plány nebo životní cíle. Berany navíc rozčiluje neorganizovanost a posedlost ostatních lidí.

Rak

Dvě věci, které Raci v moderním životě nesnášejí, jsou vychloubání a luxus. Pokud Rak vidí někoho, kdo se chlubí příliš mnoha věcmi, okamžitě se objeví nenávist. I když není dostatečně otevřený, zástupce tohoto znamení odloží hněv do vzdálené minulosti. Kromě toho Raky rozzuří žádosti o spěch v té či oné záležitosti.

Panna

Panny milují pořádek a řád, vadí jim chaos a nepořádek. Ve světě se vyskytlo poměrně dost případů, kdy Panna přestala komunikovat s nedbalými lidmi, kteří o sebe nedbají. Pokud Panna projevuje nenávist, je zřejmé, že jí došla trpělivost s nepořádkem a chaosem.

Lev

Lvi nesnášejí všechny projevy podvodu a lži, které vycítí co nejjemněji. Lvi jsou schopni rozpoznat i ten nejskrytější podvod, který může být namířen proti nim, a zabránit špatným následkům. Jakmile však lev zpozoruje lež, kterou mu někdo adresuje, okamžitě se v něm probudí nenávist a hněv vůči lháři.

Váhy

Váhy jsou podrážděnější, když se po nich chce, aby všechno dělaly rychleji. Zástupci tohoto znamení také nesnášejí jakoukoli krutost, a to i vůči jiné osobě. Když to Váhy vidí, stávají se co nejvíce podrážděné a v některých případech velmi agresivní.

Štír

Štíři jsou od přírody velmi podráždění a své emoce dávají otevřeně najevo, ať už jde o hněv nebo úzkost. Především je rozčilují projevy lidské slabosti a dvojsmyslnosti. Když vidí jen mírné projevy těchto dvou vlastností, je Štír okamžitě velmi podrážděný.

Kozoroh

Kozorozi jsou poměrně aktivní, takže je rozzuří jakýkoli náznak lenosti nebo nečinnosti, zejména v každodenním životě. Kozorozi se snaží být v pohybu, a tak se často stává, že jsou v rozhodujících chvílích nečinní. Kozorohové takové lidi nesnášejí a občas projevují nenávist.

Střelec

Střelci se snaží být středem pozornosti, někdy se jim to ne vždy daří. Střelci často projevují nenávist vůči lidem, kteří jim překazí šanci být středem pozornosti, a to i té nejmenší.

Ryby

Ryby nemají rády falešné sliby. Pokud jste zástupci tohoto znamení zvěrokruhu něco slíbili, raději slib dodržte. V opačném případě se můžete setkat s obrovskou porcí nenávisti.

Vodnář

Vodnáři milují svobodu volby, někdy nejméně. Často se zlobí na lidi, kteří Vodnáře omezují v jejich volbě.

Hlavní foto: volkovysk.by