Vždy je pro nás snadné komunikovat s lidmi, kteří chápou podivný vtip, snaží se nevidět nic odsouzeníhodného v malých zdánlivě spravedlivých činech atd. Ano, je to opravdu velmi jednoduché.

Každý takový člověk má však pro takové chování své vlastní důvody. Někteří za ní skrývají pochybnosti o sobě samých, jiní naopak tímto způsobem zpochybňují celý svět a další jsou prostě "hroší kůže".

Všichni lidé mají hranice, které by neměli překračovat. A co víc, pokud je poměrně snadné vyrovnat se s impulzivní osobností, je mnohem těžší vyrovnat se s osobností trpělivou.

Vzpomínáte si na přísloví "Tichá voda břehy mele"? Je to skvělé pro mírumilovné lidi. Nejlepší je nezkoušet hranice povoleného.

Trpělivost je povahový rys, který se obvykle rodí od narození. V dospělosti je obtížné ji pěstovat. Jak víte, charakter do značné míry závisí na postavení planet v době narození.

O některých lze říci, že se urazí jen zřídka, ale pokud se tak stane, je to na dlouho a vážně.

Býk není od přírody podrážděný. Ve většině situací zůstává klidný.

Pokud je však rozzlobený, je lepší se před všemi, kdo jsou kolem, schovat. V opačném případě budou z povrchu zemského vyhlazeni.

Abyste tomu zabránili, "nedotýkejte se" jeho rodiny. Rodina a přátelé jsou pro Býka posvátní. Nikdo je nesmí urážet.

Po hádce může Býk obnovit staré vztahy jen ve výjimečných případech. A to není otázka touhy.

Jenže ta událost se mi pokaždé vynoří v paměti. Souhlasím, že je nemožné udržovat dobré vztahy s mužem, každou minutu přemýšlet o jeho vážném přestupku.

Lev je právem považován za nejpyšnější znamení mezi ostatními. Úcta k lidem je pro něj klíčovým pojmem.

Druhou stranou mince je štědrost. Lev odpouští viníkům. Považuje je za slabé duchem a vidí v nich téměř děti nebo svaté blázny, kteří sami nevědí, co říkají.

Lva můžete urazit tím, že urazíte jeho pýchu. Toto znamení má velmi silné ego.

Pokud Býk nebude tolerovat urážky druhé poloviny, protože ji miluje, pak Lev, protože milovaný nebo milovaný je jeho osobní volba.

Kozoroh je znamení, které si nevšímá urážek, ignoruje je. Lidé narození v této konstelaci se vyznačují racionálním myšlením a jen zřídka dávají průchod emocím.

To neznamená, že je nemají, jen je nepovažují za nutné vyjádřit nebo se jimi vůbec nechtějí zabývat. To je jediné znamení, že "myšlenkové úsilí" může napravit zlomené srdce.

Pokud se vám stane, že Kozoroha hodně urazíte, věřte, že si jeho mysl dokáže dát vše dohromady takovým způsobem, že už ho to nebude obtěžovat. Pravděpodobně budete vyloučeni z jeho společenského kruhu.

Vodnář je zajímavé znamení, poněkud tajemné, přitažlivé a velmi svobodomyslné. Je těžké ho urazit, protože všechno bere jako přátelský vtip.

Pokud se však Vodnář cítí být uražen, vztah pro něj ztratí smysl. Zajímavé je, že přátelé a známí tohoto znamení obvykle znají hranice toho, co je dovoleno, i když jim to nikdo neřekl.

Vodnáři se málokdy obávají přerušit vztah s viníkem. Taková situace může způsobit bolest již ve stáří a méně často v dospělosti, kdy člověk narozený v tomto znamení zanechá v minulosti lehkovážný postoj k životu a již se usadí.

Hlavní foto: google.com