Astrologové jsou přesvědčeni, že znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje nejen naše povahové rysy a temperament, ale také naši kompatibilitu s ostatními lidmi.

Asi každý z nás chce potkat člověka, se kterým by byl ochoten prožít zbytek života. Jaká jsou kompatibilní ideální znamení zvěrokruhu?

3 páry znamení zvěrokruhu stvořené jeden pro druhého

1. Beran a Ryby

Není divu, že se říká, že protiklady se přitahují. Zástupci těchto znamení se neustále konfrontují, což jejich vztahu dodává tajemství a romantiku. Vášniví a neklidní Berani a romantičtí snílci Ryby dovedně střídají fáze aktivity a nečinnosti. Jedná se o velmi jasný a harmonický pár, který je doslova magneticky přitahován.

2. Panna a Býk

Vztah mezi těmito znameními je tak klidný, praktický a vyrovnaný, že se zvenčí může zdát, že je spojuje spíše vzájemně výhodná dohoda než láska. To však není tento případ. Býk a Panna si své city všemožně chrání před zraky cizích lidí, pomluvami a žárlivostí. Jsou k sobě plní úcty a vášně, jen se to snaží nedávat najevo na veřejnosti.

3. Lev a Váhy

Další dokonalý příklad protikladů, které se dokonale doplňují. Jen klidné a tvořivé Váhy si dokážou poradit s bezohledným vzpurným Lvem. Tomuto páru nikdy nedošla témata k hovoru, takže se nikdy nenudí. Navzdory svéhlavosti a výbušnému temperamentu Lva jsou hádky v takové rodině vzácné.

Hlavní foto: google.com