Existují znamení zvěrokruhu, se kterými je obtížné komunikovat a která jsou náročná na jejich povahu. Existují znamení, která je těžké přijmout. Vzhledem k tomu, že se jedná o neslučitelná znamení, může být pro ně obtížnější nebo poněkud snazší vidět realitu a komunikovat s lidmi. Podle statistik je s mnoha lidmi obtížné komunikovat, zanechávají nepříjemný dojem a téměř nerozumí ostatním lidem.

Na prvním místě je Štír, je to expert na pletky, umí skrýt své pravé já. Často můžete od lidí slyšet, že ani po mnoha letech vztahů nepoznali pravého Štíra.

Štíři mají mnoho negativních osobnostních rysů, ale zároveň jsou jedineční. Proto se jim lidé vyhýbají a rozhodně je nemají rádi. Je to proto, že lidé nevědí, jak se k těmto lidem chovat a jak s nimi komunikovat. Vždyť jak si můžete být blízcí s člověkem, od kterého nevíte, co můžete očekávat. A pokud se dotyčný chová nesprávně, Štír se mu začne mstít.

Toto znamení se samozřejmě neskládá pouze z negativních povahových rysů, má také moře pozitivních rysů, ale nejsou vidět zpoza negativních. Štíři jsou obávaní, nelze je označit za neškodné, není snadné s nimi komunikovat a není snadné s nimi žít. U Štírů lze život přirovnat k sopce, nevíte, kdy vybuchne a jak vše může skončit.

Ryby jsou citliví lidé, dokáží soucítit s ostatními lidmi. První dojem je dobrý, ale věřte mi, že po rozhovoru s nimi pochopíte, že s těmito lidmi to není tak jednoduché, jak se zdálo. Ryby jsou složití lidé, v tomto ohledu jsou trochu podobné Štírům. Neotevřou se mnoha lidem, protože si myslí, že svět je nepopsatelně zmatený a složitý.

Ryby vůbec nevědí, co v životě potřebují. Od přírody žijí ve vodě, která je někdy kalná a někdy ne příliš. Chování Ryb závisí na osobních vlastnostech člověka a také na zastoupení tohoto znamení. Nejsou schopni porozumět sami sobě. Tito lidé jsou složití, takže co můžeme říct o pochopení ze strany ostatních lidí.

Často můžete od lidí slyšet, že je nemožné rybám porozumět, protože jejich chování nelze logicky vysvětlit. To je pravděpodobně hlavní rozdíl mezi Rybami a Štírem. Štíři alespoň vědí, co v životě chtějí, ale Ryby to nikdy vědět nebudou.

Hlavní foto: google.com