Beran

Pokud jste se Beranovi svěřili s nějakým tajemstvím, snažte se ho v budoucnu nerozrušit, protože v reakci na to může jednat impulzivně a odhalit všechna vaše tajemství. Samozřejmě to neudělá se zlým úmyslem, ale jen kvůli svému zvyku nejdřív něco udělat a pak přemýšlet. Ale samozřejmě pro vás bude velmi nepříjemné, když se věci, které jste chtěli udržet v tajnosti, dostanou na veřejnost.

Býk

Býci se vyznačují stabilní povahou, ale svěřit jim tajemství můžete jen tehdy, pokud jste si jisti, že souhlasí se vším, co jim řeknete. Ve všech ostatních případech se snažte nechat si svá tajemství pro sebe. V opačném případě budete muset poslouchat argumenty Býka, že jste si vše vymysleli sami a zbytečně si komplikujete život. Proto se ho předtím, než se s ním podělíte o tajemství, zeptejte, co si o tom vůbec myslí.

Blíženci

Toto znamení je ztělesněním upovídanosti, proto se před ním snažte co nejvíce skrývat svá tajemství. Zároveň Blíženci zcela náhodně přinášejí "čerstvé zprávy", aniž by to měla v plánu. Například u šálku kávy s osobou, která tyto důvěrné informace zveřejní. Proto buďte při sdělování tajemství Blížencům opatrní.

Rak

Rakové jsou tolerantní lidé, kteří umí udržet tajemství. Pokud je ale nechcete rozesmutnit, snažte se jim neříkat žádné zvlášť smutné věci. I když Rakové budou vždy připraveni vám nabídnout své rameno, utěšit vás, obejmout vás, vypít čaj - to znamená, že udělají vše, co je v jejich silách, aby vám pomohli. Obecně se na Raka můžete vždy spolehnout, protože pokud vám projeví náklonnost, nikdy neprozradí, co jste mu řekli.

Lev

Nevěřte zástupcům tohoto znamení ta tajemství, která je mohou svádět k tomu, aby se těmito informacemi chlubili nebo něco dokazovali ostatním. Pokud se však tajemství týká osoby, kterou Lev nemá rád nebo s níž je v konfrontaci, pak "tajné spojenectví" s vámi může zajímat vás i jeho. Pokud mu pomůžete porazit tuto osobu pomocí informací, určitě se postaví na vaši stranu.

Panna

Panna bude uchovávat důvěrné informace, dokud s ní budete v kontaktu. Ale jakmile vztah přerušíte, začne si pamatovat všechno, co jste jí řekli. A nezavře pusu, dokud nezahodí všechno, co o tobě ví. Proto můžete Panně otevřít svou duši pouze v případě, že s ní již delší dobu udržujete dobré vztahy a plánujete v přátelství pokračovat.

Váhy

Jsou dobrými přáteli, ale vědí, že za určitých okolností začnou přemýšlet o tom, že by prozradili tajemství, která jim svěřili jejich blízcí. Ať jsou jakkoli okouzlující, je lepší před nimi držet jazyk za zuby. Ochotně vyprávějí vtipné historky o svých přátelích a očividně mají ty nejlepší úmysly.

Štír

Tajnůstkářství je prostřední jméno Štíra. Svěřené tajemství bude nadále střežit, i když ho bude mučit sama inkvizice. Chápe, jak je důležité udržet tajemství, protože jich sám má obrovské množství. Štír ví, že když se informace dostanou na veřejnost, ztrácejí na významu a přitažlivosti. Proto neváhejte ve všem důvěřovat zástupci tohoto znamení.

Střelec

Střelec by byl skvělým přítelem, nebýt jeho vrozené upovídanosti. A pokud během akce začne odhalovat svěřená tajemství, nemůžete ho zastavit. V tomto případě začnou mluvit o všech věcech, které si pamatují, a o všech lidech, kteří jim kdy důvěřovali.

Kozoroh

"Šedý kardinál" horoskopu. Kozorozi jsou skutečnými vládci temnoty s neuvěřitelným vhledem, který jim umožňuje znát ještě větší tajemství. Kozoroh umí využívat tajnůstkářství, takže výměnou za jeho mlčení mu budete muset zprostředkovat setkání s osobou, která mu například pomůže najít práci, kterou potřebuje. Veškeré informace o svých financích však drží v přísném utajení.

Vodnář

Pokud chcete, aby Vodnář něco tajil, musíte mu říct něco velmi neobvyklého. Ve všech ostatních případech se jen vysměje vaší potřebě považovat běžné věci za tajemství. Při prvním setkání přátel vypráví vše, s čím jste se mu svěřili, a své vyprávění doprovází hrstkou vtipných poznámek.

Ryby

S rybami si nemusíte dělat starosti. Často totiž na svěřená tajemství prostě zapomenou, ale pokud si vzpomenou na tajné informace, které jim byly svěřeny, uchovávají si je navždy. Koneckonců, Ryby jsou velmi tajemné bytosti, takže se k lidem, kteří mají tajemství, chovají obzvlášť vřele. Nikdy jim však nesvěřujte nic, co je v rozporu s jejich citlivou povahou.

Hlavní foto: volkovysk.by