Může to znít zvláštně, ale Rak je také jedním z nejsilnějších znamení, zejména pokud jde o domov a rodinu.

Váhy projevují klid, když něco potřebují, a nikdy se nevzdávají. Jejich síla spočívá ve schopnosti vytrvale dosahovat svých cílů.

Tajemství úspěchu Střelce spočívá v tom, že navzdory všem neúspěchům vždy najde sílu začít znovu. Je silný jako Fénix, který pokaždé vstane z popela.

Mnoho lidí se domnívá, že Kozoroh je nejsilnějším znamením zvěrokruhu, ale není to tak úplně pravda. Přestože je dobrý diplomat a stratég, ztrácí kontrolu nad skrytými emocemi. Je pravda, že dokáže překonat všechny zkoušky osudu, je houževnatý a divoký, ale Kozoroh tolik touží po úspěchu a kariérním postupu, že se to stává jeho slabinou.

Síla Štíra spočívá v jeho schopnosti rychle se po neúspěchu vrátit do normálu. Je to nejen jedno z nejsilnějších astrologických znamení, ale také nejmystičtější. Lidé narození v této konstelaci mají magnetický a pronikavý pohled na svět.

I když je Štír fantastické znamení, ohnivý Lev je považován za nejsilnější a nejšťastnější znamení. Mnoho věcí na tomto světě je mu k dispozici, aby je pochopil. Vybírá si správnou stranu a vesmír pro něj není žádnou záhadou. Jeho střed je vždy přesně tam, kde je Lev, spolu s jeho družinou, která ho obdivuje. Ať už zástupce tohoto znamení dělá cokoli, dělá to s velkým vkusem a zároveň velmi teatrálně. Je náchylný k lichocení, což je jeho jediná slabá stránka. Obyčejné věci ho nezajímají. V tomto životě chce dostávat jen to nejlepší.

Hlavní foto: google.com