Pomsta je jedním z nejúchvatnějších pocitů na světě. A pokud na své životní cestě potkáte pomstychtivé lidi, buďte velmi opatrní a ani se je nepokoušejte podvést nebo zradit. Pomsta vás dříve či později dostihne. Zde jsou 4 nejmstivější znamení zvěrokruhu, na která je třeba si dát pozor:

Štír (23. října - 21. listopadu)

Není žádným tajemstvím, že Štír je jedním z nejmstivějších znamení zvěrokruhu. Pokud jste zkřížili cestu člověku v tomto znamení, připravte se nejen na to, že musíte opustit město, ale také na to, že musíte smazat svůj profil ze všech sociálních sítí, změnit si jméno a obklopit se tuctem hlídacích psů.

Uražený Štír je smrtící zbraň. I když k tobě nechová velkou zášť, v jeho myšlenkách tě už milionkrát šikanoval. V horším případě nepřestane, dokud vás nepřipraví o všechno, co vlastníte.

Ryby (19. února - 20. března)

Ryby se mohou zdát nevinné, ale pozor na jejich přecitlivělost. Ve znamení Ryb je snadné lidi urazit nebo urazit, ale pokud to uděláte, jste odsouzeni k záhubě.

Nezasáhnou vaše citlivé místo jako Štír, ale budou na vás mít vztek, budou vám nadávat a využijí každé příležitosti, aby vám ublížili stejně jako vy jim, aniž byste to hned poznali. Možná se jednoho rána, několik let poté, co jste Rybám ublížili, probudíte a uvědomíte si, že důvodem, proč nemáte dobrou práci, peníze, přátele a psa, je to, že jste kdysi naštvali Ryby.

Býk (20. dubna - 20. května)

Když naštvete Býka, měli byste se začít bát. Býk si s vámi bude chtít vyrovnat účty. Bude mít zájem na tom, abyste byli nešťastní.

Nebude vám vrážet nůž do zad jako Štír a nebude mít dlouho zášť jako Ryby, ale bude se vás snažit otravovat tak dlouho, dokud vám neodpustí, pokud se tak vůbec stane. Tvrdohlavým lidem se odpouští nejhůře, zejména se k tomu přiznávají.

Panna (23. srpna - 22. září)

Panna je nejméně pomstychtivá, ale stále nebezpečná, protože je těžké pochopit, co ji rozzlobilo. Pomsta Panny se projevuje vlnou pasivně agresivních poznámek a zmateného chování - teď je to v pořádku a o chvíli později vás lidé v tomto znamení strašně nenávidí.

Pozornost Panny k detailům, zejména při pomstě, je systematickým mučením. Jinými slovy, nikdy nezjistíte, co se stalo, když se probudíte na psychiatrii, přesně jak si Panna naplánovala.

Hlavní foto: google.com