Každý z nás má své vlastní energetické pole. Pokud je slabá, lze skrze ni ovlivnit člověka a diktovat mu pravidla. Určitě jste pocítili, že při jednání s některými lidmi dochází ke ztrátě síly a nálady. To vše je důsledkem negativního vlivu.

Mezi zástupci zodiakálního kruhu jsou však znamení, která mohou odrážet negativní impuls, který jim byl vyslán jako zrcadlo. A co je nejzajímavější, velmi často o svých superschopnostech ani nevědí.

č. 3 Kozoroh

Kozorozi jsou dostatečně praktičtí. Nepraktikují esoteriku a nevěří v žádný mysticismus. Kozorozi se řídí pouze suchými fakty. Vždycky mají na všechno svůj vlastní názor a nikdy se nenechají vést ostatními, pokud je to v rozporu s jejich zásadami. Když Kozorozi cítí, že jim vztah s nějakou osobou nevyhovuje, okamžitě se snaží omezit konverzaci na minimum. Navíc existuje tendence, že pokud Kozorohovi závidíte nebo mu přejete smůlu, brzy se vám to všechno vrátí. Kromě toho se nevlídný člověk zhroutí a může onemocnět chronickou chorobou. Proto je lepší Kozorohovi cestu nekřížit.

č. 2 Blíženci

Blíženci velmi snadno nacházejí společnou řeč i s úplně cizími lidmi. Blíženci dokážou hodiny mluvit o všem možném - tuhle záležitost opravdu milují. Během rozhovoru se Blíženci podvědomě zbavují negativní energie. Jednoduše ji rozpustí do prostoru a zcela ji neutralizují. Blíženci si kolem sebe umí postavit neproniknutelnou zeď, která odráží vše, co říká partner v rozhovoru. Blíženci jsou prakticky imunní vůči kritice a pichlavým poznámkám. Všechny negativní impulsy posílají zpět k adresátovi. Nejlepší obranou je útok - touto zásadou se řídí Twins. Pomáhá jim odolat tlaku ostatních lidí a brání jim, aby se nechali odstrkovat.

č. 1 Ryby

Přestože jsou ryby velmi citlivé na okolní svět, jsou prakticky odolné vůči vnějším vlivům. Mají svůj vnitřní tajný úkryt a vědí, jak se v něm ukrýt. Ryby jsou schopny se od partnera izolovat, když pochopí, že negativní a špatné úmysly pocházejí od člověka. Tímto způsobem se ryby ukrývají ve svém vnitřním kokonu a uchovávají si své schopnosti. A často se stává, že Ryby odrážejí všechny negativní vlastnosti partnera. Všechny tyto činnosti provádějí na podvědomé úrovni. Proto je lepší takové experimenty s rybami neprovádět.

Hlavní foto: allourworld.info