Vyšší síly je chrání a neviditelnou rukou jim ukazují správnou cestu. Od narození jsou výjimeční, protože cítí oporu, která je běžným očím nedostupná, jakýsi štít, který je ochrání před všemi neštěstími. O některých se říká, že se "narodili v košili". Tato znamení zvěrokruhu se však rodí v hrotech.

Panna

Panny jsou lidé, kteří nemohou uvěřit, že někdo řídí jejich život. Toto znamení je tvrdohlavé a věří, že jeho úspěch není nic jiného než výsledky jeho práce.

To je pravda, ale z čeho Panna tyto závěry vyvozuje? O co se opírá při svých plánech? Vede ji její vnitřní hlas, její šestý smysl.

Panny, stejně jako lovící dravci, vždy vědí, kdy se skrýt a kdy investovat do jediného skoku, aby svou kořist v mžiku chytily.

V podnikání jsou Panny vždy úspěšné. Díky řadě šťastných náhod rychle stoupají po kariérním žebříčku. I když samozřejmě bystrá mysl tohoto znamení a pracovitost Panny jsou prostě úžasné. To vše se stává silnějším pouze díky zásahu vyšších sil.

Jako by andělé střežili lidi tohoto znamení, umožňovali jim pohybovat se na tenké hranici a chránili je před osudovými chybami. V životě Panny je příliš mnoho náhodných událostí, které jdou jejich cestou. Zdá se, že je to jen štěstí nebo náhoda, ale je to tak? Když se podíváte pozorně, můžete jasně vidět pírko anděla, který prošel touto cestou a vedl Pannu.

Střelec

Zdá se, že září zevnitř, jako by Střelci měli zvláštní baterii, která je nabíjí pozitivní energií. Lidé se v jejich přítomnosti častěji usmívají. Střelci přistupují k životu přímočaře, málokdy si stěžují a jsou spokojeni s tím, co mají.

Ruka nadřazených sil se v jejich životě nejvíce projevuje, když Střelci dostanou to, co chtějí. To, co chtějí, se jim daří získat snadněji než ostatním.

Jsou jako talisman, který přináší lidem štěstí. Někdy Střelci sami, aniž by o tom věděli, pomáhají radou a vedou člověka po nejlepší cestě.

Jsou stále v pohybu, vždy veselí a pozitivní. Andělé chrání Střelce, dodávají jim energii, chrání je a provázejí Střelce životem.

Blíženci

Všechny důležité a významné události v životě Blíženců se dějí náhodou. Plány do budoucna se mohou tvořit dlouho, ale stačí okamžik, aby se všechny plány obrátily naruby. A osud se již odehrává podle zcela jiného scénáře.

Blíženci často potkávají v životě ty správné lidi a náhodně nacházejí něco zajímavého na těch nejneočekávanějších místech. Zdá se, že jim někdo neviditelně vkládá do rukou potřebné odpovědi. A je pravda, že celá řada šťastných náhod v jejich životech je dílem andělů strážných.

Blíženci velmi dobře rozumí lidem a věří, že vše je jejich intuice. Nenápadně vnímají zvraty událostí a vždy přesně vědí, co komu říct a co udělat. Vědí, jak využít situace a jak změnit masky, aby lépe vyhovovaly nové situaci.

To vše můžete skutečně přičíst intuici, vůdcovským schopnostem a štěstí tohoto znamení. Při bližším pohledu však můžete spatřit neviditelný vliv vyšších sil.

Hlavní foto: kakao.im