Chcete-li zjistit, jaké schopnosti vám příroda nadělila, musíte se podívat na datum svého narození. Sčítejte všechny číslice data, dokud nezískáte číslo od 1 do 9 - to bude číslo vašeho dárku. Například jste se narodili 03.11.1995. Sečtěte všechna čísla: 1 + 1 + 0 + 3 + 1 + 9 + 9 + 5 = 11. Pokud vám vyšlo dvouciferné číslo, pokračujte v sčítání viditelných čísel, dokud nedostanete výsledek od 1 do 9. 1 + 1 = 2. Nadaná číslice v tomto příkladu je 2. Jakmile jste vypočítali svou nadanou číslici, zbývá už jen přečíst její výklad a zjistit, v jaké oblasti budete nejúspěšnější.

Talentové číslice podle data narození:

1 - rozený vůdce

Umíte lidi zaujmout a vést je za sebou. Jste aktivní, zodpovědní a komunikativní. Takoví lidé se stávají vůdci. I když v současné době nejste ve vysoké funkci, vězte, že máte všechny sklony a vrozené vlastnosti, které vám pomohou zaujmout vedoucí pozici. Jednejte - uspějete!

2 - klidný a diplomatický

Lidé s číslem 2 jsou obdařeni mnoha dovednostmi. Lidé s tímto číslem umí vyjednávat, získat si na svou stranu i ty nejnáročnější lidi a snadno vyřešit všechny konflikty a spory. Jsou úspěšní téměř ve všech oblastech: jsou dobrými psychology, právníky, diplomaty a podnikateli.

3 - radost a inspirace

Takoví lidé se vyznačují bohatou fantazií, energií a touhou tvořit, stejně jako schopností vyjadřovat své myšlenky tak přesvědčivě, že ani jejich blízcí nedokážou vždy rozlišit klam od pravdy. Trojice dělá velké pokroky v umělecké činnosti, zejména v herectví.

4 - praktičnost a zaměření

Vaše schopnost soustředit se a věnovat pozornost detailům je záviděníhodná! Čtyřky úspěšně zvládají náročné výpočty a vytvářejí přesné plány, takže vynikají ve finanční sféře i v architektonickém navrhování.

5 - zvědavost a energie

Máte tendenci analyzovat, proniknout do podstaty věcí a přijít s něčím novým a jedinečným. Lidé s číslem pět jsou vybaveni nevyčerpatelnými zásobami síly a energie. Tuto vzácnou rezervu dovedně využívají k tomu, aby sobě i svému okolí otevřeli nové obzory poznání. Jsou to vynikající vědci, učitelé a archeologové.

6 - povinnost a loajalita

Takoví lidé jsou vynikajícími vychovateli, učiteli, lékaři. Zpravidla, i když je jejich obor práce vzdálený výše uvedenému, pomáhají ostatním: poskytují podporu, moudré rady a skvěle vychovávají děti.

7 - parapsychické schopnosti a moudrost

Máte vysokou inteligenci a analytické schopnosti. Tito lidé jsou mimořádně vnímaví - tato vlastnost se projevuje už v dětství. Jsou úspěšní ve všech intelektuálních a tvůrčích činnostech. Kromě toho se u některých z nich časem vyvinou parapsychické schopnosti.

8 - vůle a síla

Budete schopni najít východisko i z těch nejtěžších situací a překonat všechny překážky na cestě k cíli. Lidé s číslem osm jsou velmi úspěšní ve všech oblastech, které vyžadují morální nebo fyzickou odolnost, zejména ve sportu.

9 - symbol kreativity

Lidé narození v péči čísla 9 se snaží zlepšit svět. Tito lidé jsou esteticky citliví a kreativní, takže se realizují v tvůrčích profesích: slovesné tvorbě, herectví, hudební tvorbě.

Hlavní foto: volkovysk.by