Máme je rádi pro následující vlastnosti:

Vodnář

Vodnáři jsou originální a jejich fantazie přesahuje hranice známého světa. Komunikace s nimi je vždy příjemná, protože vás přenesou do světa, který neznáme. Seriózní jsou pouze tehdy, když poskytují dobré přátelské rady.

Zástupci tohoto znamení jsou vždy pro rovnost a spravedlnost. Někdy se jejich chování stává šíleným v dobrém slova smyslu, což ne všichni kolem chápou. Jejich intelektuální schopnosti udivují každého, s kým jednají.

Vodnáři vědí, jak motivovat ostatní, protože sami jsou motivovaní lidé. Pokud se vám podaří získat srdce Vodnáře, udělá vše pro to, abyste byli šťastní.

Lev

Adrenalin a oslavy jsou v životě Lvího krále nezbytné. Vedle něj nebudete mít jedinou šanci zabřednout do nudné rutiny všedního dne. Lvi milují život, lidi a hlavně sami sebe.

Jejich recept na štěstí je velmi jednoduchý - nejprve uspokojují své osobní touhy a teprve potom touhy ostatních lidí. Lví nadšení je nakažlivé. Pokud se naučíte zavírat oči před jejich sobectvím, budou vám jejich vtipy a výstřelky připadat okouzlující.

Zástupci tohoto znamení jsou romantici, kteří rádi projevují různé známky pozornosti. Okouzlují všechny kolem sebe. Lvi jsou také proslulí svou zodpovědností, takže pokud osoba narozená v tomto znamení k vám opravdu hoří city, bude se o vás starat ve dne v noci.

Lev se snaží být nejlepší a pravděpodobně na tom není nic špatného, protože vždy chce být nejlepším partnerem, nejlepším přítelem, nejlepším milencem.

Štír

Jeho oddanost je podmanivá. Není lepších přátel než Štíři. Uchovají všechna vaše tajemství a zůstanou vám věrní až do konce.

Jsou také ideálními partnery pro dělání hloupostí. Vedle nich se budete cítit opět jako teenager, protože Štíři jsou vždy plní energie, ať je jim kolik chce.

Lidé narození v tomto znamení si váží všeho, co pro ně uděláte, a nikdy vám to nezapomenou. Můžete od nich získat upřímné rady o všem, od kariéry až po vzhled. V konverzaci pro ně zakázaná témata jednoduše neexistují. Štírovi můžete prozradit všechna svá tajemství i skryté fantazie. Zástupci tohoto znamení jsou ochotni otevřeně mluvit o všem na světě a nikdy neodsuzují.

Hlavní foto: volkovysk.by