Hru na schovávanou s malými dětmi znají matky po celém světě. Je to jednoduché a pro dítě neuvěřitelně fascinující: stačí si zakrýt obličej a pak se náhle objevit s radostným "kuku". Ale kdo by si pomyslel, že i zvířata chápou, jak moc to děti baví!

Tato rodina se vydala se svým dítětem na plavbu po moři. Rodiče novorozeného batolete si mysleli, že dítě bude v dostatečném bezpečí na lodi s ostatními dospělými, obklopené největšími mořskými tvory. A překvapivě se nemýlili.

K lodi připlula velká velryba a otec s dítětem se rozhodli, že se na obrovského savce podívají. Dítě se zajímalo o něco obrovského a neznámého, a když se velryba, která se přiblížila velmi blízko, začala potápět a pak se vynořila z vody, dítě bylo velmi potěšeno.

Zdroj: youtube.com

Toto video má více než 1 380 000 zhlédnutí a stalo se jedním z nejoblíbenějších videí na kanálu T&T Creative Media. Uživatelé jsou naprosto fascinováni empatií, s jakou velryba reagovala na lidské dítě. Zdá se, že po tomto videu mnozí přehodnotí své předsudky o nebezpečnosti takové cesty.

Hlavní foto: lemurov.net