Před nedávnem jsme zjistili, které znamení je nejchytřejší. Vybrali jsme také dokonale sladěné prvky. Dnes jsme se rozhodli zjistit, která znamení zvěrokruhu jsou považována za nejvíce ženská. Ženskost navíc není jen o třepotajících se řasách a přitažlivém vzhledu, ale také o smyslnosti, lehkosti a lásce. Začněme tedy.

5. místo: Střelec - praktická ženskost

Střelec má neuvěřitelnou energii, která přitahuje ostatní lidi jako magnet. Toto znamení zvěrokruhu může být úplně obyčejné, ničím nevybočující, ale je milováno pro svůj vnitřní klid. V případě potřeby může Střelec zapnout svou ženskost, svůj šarm, i když v tom nevidí smysl. Všechno mu vyhovuje.

4. místo: Kozoroh - pravá múza

Kozorozi jsou neuvěřitelně silné a velmi odvážné osobnosti. Dokážou si získat srdce druhého člověka jediným pohledem. Jejich životní energie je obklopuje tak, že se jim špatně dýchá. Kozorozi umí milovat, být krásní a jemní, ale jen když to potřebují.

3. místo: Ryba - fascinující tvor

Ryby se naučily koketovat na nejvyšší úrovni. Ryby se mohou zdát příliš slabé, podřízené názoru ostatních. To je však zavádějící dojem. Toto znamení ovládá umění rafinovaně svádět druhé. Dokážou manipulovat s ostatními a zároveň si zachovávají tvář anděla.

2. místo: Panna - ženskost od kolébky

Panny se už z definice rodí jako ženy. Kromě vnější a vnitřní přitažlivosti mají navíc bystrou mysl, pozornost a nadměrnou vybíravost. Panna se může snadno zamilovat, ale zároveň se bude nudit. Panny potřebují oheň, všeobjímající lásku a tragédii. Díky své přirozené ženskosti Panny vždy dostanou to, co chtějí - věčné utrpení z lásky.

1. místo: Váhy - sen každého z nás

Jak vypadá skutečná žena - je neuvěřitelně inteligentní, praktická, jemná, miluje celou svou duší a je ochotná udělat cokoli pro své blízké. Přesně taková je Váha. Díky nim se každý člověk cítí na svém místě. Váhy vás vždy podpoří, poradí vám, a dokonce za vás vyřeší všechny vaše problémy. Někdy se zdá, že Váhy žijí pro druhé a zapomínají na sebe, ale toto znamení má neuvěřitelně silné vnitřní jádro, které dokáže překonat cokoli.

Ženskost je přítomna v každém člověku. Jsou muži, kteří vypadají velmi drsně, ale když se podívají na dobrý film, dokážou se pořádně rozplakat. A to neznamená slabost, naopak, je to ukazatel upřímných citů. Ženy by měly být od přírody úžasné. Někdy však příliš mnoho krásy a emocí může dokonalému vztahu způsobit velké problémy.

Hlavní foto: google.com