Rozchod s někým nemusí nutně znamenat bezcitnost, krutost nebo pochybnosti. To jednoduše znamená, že ve svém životě nepotřebujete toxické lidi, kteří způsobují jen spoušť. Kterých pět znamení zvěrokruhu to umí dokonale?

1. Beran

Beran se ve svém životě nedrží něčeho zbytečného a nepotřebného. Pokud jste mu nebo jí těžce ublížili, nebo ještě hůř, zradili jste ho nebo ji, jste pro Berana vlastně mrtví. Toto znamení nebude ani ztrácet čas zjišťováním vašich důvodů, motivů nebo zvažováním, zda vám dát další šanci. Při prvním hrubém přehlédnutí jste navždy odříznuti od Berana. A to je pro něj nejlepší.

2. Býk

Na rozdíl od Berana bude Býk věnovat čas a pozornost rozhodnutí, jak se bude váš vztah a přátelství vyvíjet. Jakmile však rozhodnutí nebude ve váš prospěch, Býk nebude váhat a učiní tak s lehkostí. Jednoduše zmizí z vašeho života a odřízne všechny komunikační prostředky.

3. Lev

Lev má tendenci odstraňovat lidi ze svého života, ale ne proto, že by ho někdo urazil, ale protože je obvykle raději sám. Lev navíc nechce svým jednáním vůbec nikomu ublížit. Toto znamení je rádo první mezi prvními, a proto vytrvale šplhá na vrchol. A pokud se kvůli tomuto summitu bude muset Lev vzdát některých lidí ve svém životě, nebude o své volbě příliš přemýšlet.

4. Štír

V otázkách přátelství je Štír neuvěřitelně vybíravý a ve skutečnosti má jen velmi málo přátel. Raději se drží v úzkém kruhu lidí, kterým může důvěřovat. Pokud vás tedy Štír vyhodil ze svého života, měli jste mu opravdu udělat něco velmi špatného. Když k tomu dojde, Štír neváhá, ale takové situace se mu opravdu nelíbí a snaží se jim předcházet.

5. Vodnář

Vodnář je společenské, ale osobité znamení a ve společnosti se často nudí. Lidí, kteří nesdílejí jeho názory a neberou ho příliš vážně, se bude snažit rychle zbavit a bude ho považovat za výstředního podivína. Ne, Vodnář není hrubý. Toto znamení prostě nevidí smysl v tom, aby si někoho udržovalo jako přítele, pokud má pocit, že mu skutečně nerozumí.

Hlavní foto: all4soul.com